In contextul actual, cunoasterea limbii engleze este esentiala, insa nu este intotdeauna suficienta. Chiar daca esti fluent in cea mai vorbita limba la nivel mondial, in anumite situatii, este necesara prezentarea unui certificat care sa ateste nivelul lingvistic pe care il ai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din acest punct de vedere, exista numeroase examene menite sa ofere un astfel de atestat, in cadrul caruia este mentionat nivelul de cunostinte detinut. In cazul in care ti-ai propus sa obtii acest certificat, este indicat sa te indrepti spre cel Cambridge, recunoscut de peste 15.000 de institutii si universitati din intreaga lume.

Cu o traditie de peste 100 de ani, examenul acesta are un format menit sa ofere rezultate clare si obiective, care sa aiba un caracter universal. Din acest motiv, in momentul in care vrei sa sustii unul dintre cele mai importante examene lingvistice din toata lumea, este indicat sa te inscrii la cursuri engleza Cambridge. Astfel, te vei obisnui cu formatul examenului si vei trece fiecare proba cu brio!

Unde gasesti cele mai bune cursuri de pregatire pentru examene Cambridge?

Examenul Cambridge, cunoscut si sub denumirea de Cambridge Assessment, nu are un termen de expirare. Se presupune ca, odata ce ai sustinut examenul si ai acumulat toate cunostintele de engleza care te-au ajutat sa ajungi la un anumit nivel, acestea nu vor mai fi uitate. Drept urmare, este extrem de important sa te pregatesti corespunzator pentru fiecare proba si sa obtii un rezultat deosebit de bun.

Pentru a indeplini acest obiectiv, este indicat sa te inscrii la cursuri de pregatire pentru examene Cambridge, in cadrul carora vei rezolva exercitii corespunzatoare pentru fiecare dintre cele patru probe din cadrul examenului – vorbit (Speaking), scris (Writing), citit (Reading) si ascultat (Listening). In acelasi timp, este esential sa sustii in mod regulat pretestari de examen cu materiale oficiale.

In ceea ce priveste locul in care vei gasi cea mai buna pregatire pentru aceasta testare, raspunsul evident este reprezentat de un Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examene Cambridge, precum Flying Colours. Datorita acreditarii de care se bucura aceasta scoala, ai garantia faptului ca te bucuri de cele mai bune cursuri de pregatire pentru examene Cambridge.

Rezultatele vorbesc de la sine, precum si parerile absolventilor. Descopera mai multe despre cele din urma in continuare!

Parerea parintilor:

·       „Metode de predare interactive, profesori dedicati, fetita mea merge de placere si cu mare nerabdare de fiecare data! Primesc informari si evaluari frecvente despre activitatea si randamentul copilului! Sunt super multumita si incantata ca am ales acest loc pentru fiica mea.” (Marilena A.)

·       „Flying Colours ofera exact experienta pe care orice parinte si-o doreste de la un centru de excelenta in predarea unei limbi straine.” (Sandra)

Parerea elevilor:

·        „Experienta pe care am avut-o aici a fost extraordinara! Recomand cu incredere programele de curs si pregatire pentru examenele Cambridge! Este o echipa de oameni draguti, profesorii sunt foarte buni, iar comunicarea cu staff-ul este foarte eficienta.” (Alexis M.)

Pe langa oferta de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge, aici vei gasi programe destinate oricui, indiferent de varsta sau de nivelul de engleza. Daca vrei sa te pregatesti pentru un examen, sa descoperi notiuni din mediul business, sa iti imbunatatesti nivelul de limba ori sa inveti engleza de la zero, acesta este locul in care vei avea parte de cele mai bune rezultate!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.