Crezi ca stii engleza si te descurci, asa ca ce sens are sa te inscrii la cursuri de engleza? Cu toate astea, nu de putine ori ti s-a intamplat sa fii corectat voalat sau sa nu reusesti sa exprimi clar ideea pe care ti-o doreai? Acesta este semnul clar ca ai nevoie de ajutor pentru a-ti putea corecta si a-ti imbunatati limbajul si comunicarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci cand trebuie sa comunici in limba engleza cu partenerii de birou sau intr-un mediu profesional, nu este suficient sa ”te descurci”. Discursul pe care-l avem, corectitudinea si coerenta lui reprezinta cartea noastra de vizita, iar greselile de exprimare nu vor face o impresie buna partenerilor tai de bussines sau colegilor tai.

Evita situatiile jenante in care nu poti face parte din grup si nu poti comunica simplu si usor! Inscrie-te la cursuri engleza si devino maestru al comunicarii, recastiga-ti jovialitatea si spontaneitatea si vei redeveni ”sufletul” echipei.

Cand stii ca ai nevoie de cursuri de engleza? Cele mai clare semne

Ego-ul iti spune ca stii engleza, insa ratiunea te trage de maneca si-ti spune sa te mai gandesti putin? Iata cateva situatii care ar trebui sa-ti atraga atentia si care sunt semnele clare ca ar trebui sa iei in calcul inscrierea la cursuri de engleza:

1. Nu reusesti sa formulezi propozitii si sa te exprimi spontan si usor – desi ai vrea sa dai replici imediate, spontane si creative, ti se intampla sa te blochezi la un cuvant si sa ramai suspendat si prins in gandul: ”Oare cum se spune...?”. Atunci este clar ca ai nevoie de imbunatatiri si ca mai trebuie sa lucrezi la partea de comunicare.

2. Faci greseli de exprimare – Se intampla adesea sa incurci timpurile sau sa folosesti prepozitiile corecte, iar in loc de ”on” sa pui ”in”? Acest detaliu iti afecteaza intregul discurs si corectitudinea mesajului transmis. Astfel, ai putea sa iei in calcul revenirea asupra regulilor gramaticale si fixarea lor corecta, cu ajutor ghidat, oferit de profesorii Centrului de limba engleza Flying Colours.

3. Ai o pronuntie gresita si nu reusesti sa te faci inteles de interlocutor – in limba engleza exista o multime de cuvinte a caror pronuntie este asemanatoare, de aceea exersarea si invatarea unei pronuntii corecte este extrem de importanta.

4. Eviti sa vorbesti in limba engleza atunci cand te afli inconjurat de profesionisti – desi, in mod normal, nu acorzi atentie micilor scapari, atunci cand te afli la job sau in preajma persoanelor ce cunosc foarte bine limba engleza, te simti intimidat si eviti sa vorbesti. Te simti stanjenit si nu stii cum sa iesi din situatie. E simplu: inscrie-te la cursuri de engleza si invata sa vorbesti ca un profesionist!

5. Te simti jenat si-ti este dificil sa conversezi cu partenerii de business – la intalnirile de afaceri, cand vezi cat de usor vorbesc partenerii intre ei, te simti stanjenit si greoi in a-ti exprima ideile? Nu trebuie! Situatia se rezolva usor cu ajutorul unor cursuri si cu exersarea abilitatilor conversationale, sub supraveghere si indrumare specializata.

Sa nu stii nu este o rusine, sa nu vrei sa inveti este insa pacat! Nu mai pierde timpul! Intra pe site-ul FlyingColours.ro, consulta oferta completa de cursuri engleza si scapa de complexe! Nu exista varsta pentru invatatura!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.