Dacă în trecut cămăşile se asociau automat cu moda masculină, odată cu emanciparea femeilor multe din articolele vestimentare feminine au început să fie inspirate din garderoba bărbaţilor. Femeile începeau să poarte şi pantaloni, costume sau cămăşi, adaptate desigur la forme şi siluete. Cămaşa a fost ulterior mult timp recunoscută ca fiind emblemă a stilului office. Acum însă cămaşa este mai versatilă ca oricând şi poate fi integrată cu succes în combinaţii vestimentare mai variate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deopotrivă femeile cochete, business woman, precum şi cele care adoră stilul urban vor avea în garderobă camasi de dama. Rămân în topul preferinţelor cele simple, monocrome, clasice, pentru că se vor potrivi perfect la pantaloni sau jeansi şi permit combinaţii care mai de care mai interesante.

Cămăşi cu print sofisticat, tropical

Magazinele de haine ţin pasul cu moda actuală şi nu întârzie să vină cu oferte variate. Este şi cazul eshop-ului BMall, magazin apărut mai degrabă din nevoia de a lupta cu fenomenul fake, al hainelor contrafăcute. Regăsim aici o paletă vastă de haine şi încălţăminte semnate de mari branduri ale lumii, selecţii ce ţin pasul cu ultimele colecţii ce se lansează. De la Nike la Puma, Adidas, Versace şi mulţi alţii sunt parte din lista cu care BMall îşi răsfaţă doritorii.

Revenind la cămăşi, acestea fac şi ele parte din gama must have a femeilor. Există variante pentru toate preferinţele, de la cele simple, clasice şi cel mai adesea albe, la cele tropicale. Amintind de emblematica ţinută a lui J.Lo, Versace a creat haine verzi cu print tropical, iar o cămaşă de acest gen este disponibilă şi în colecţia de cămăşi damă de la BMall.

Pentru doritoarele de printuri, cămăşile Prada sunt şi ele într-o competiţiei de a cuceri inimile şi privirile admirative. Animal print, motive florale sau detalii precum volănaşe  sunt doar câteva dintre stilurile acestea.

Nu sunt îndrăzneţe, ci mai degrabă sexy şi atractive cămăşile semi transparente. Sunt semnate Elisabetta Franchi şi se regăsesc desigur la BMall. La polul opus, cele simple, clasice, cambrate sau cu un croi drept sunt eleganţa prin simplitate cu care este aproape imposibil ca purtătoarea să dea greş.

Ce materiale sunt preferate

Prima impresie este cea care contează, aşadar primează designul. Totuşi nu este de neglijat ce materiale are cămaşa, chiar dacă o garanţie a calităţii vine de la brandul sub semnătura căruia vine produsul. Aşadar, eleganţa supremă este despre mătase sau vâscoză, în timp ce unele nu se dezic de clasica variantă de bumbac.

La mare căutare sunt şi ţinutele all denim. Jeanşii asociaţi cu o cămaşă denim sunt moda actuală. Atenţie însă, pentru perioada verii o astfel de cămaşă este groasă şi poate crea un oarecare disconfort. Adaptând la sezon, cămaşa ideală poate fi cea fluidă, din mătase.

Comenzile dorite de cămăşi şi nu numai pot fi făcute exclusive online, unde de altfel este estimat şi timpul de transport. Aşadar doritoarele au motive în plus pentru care pot face shopping la BMall.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.