Daca se apropie ziua de nastere sau onomastica unei persoane de sex masculin din viata ta pe care vrei sa o surprinzi, dar dispui de un buget pentru cadouri pentru el sub 100 Lei, iti reamintim ca gestul este cel care conteaza!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In plus, in functie de varsta si caracterul persoanei respective, GadgetWorld.ro iti prezinta cateva alternative de cadouri pentru el sub 100 Lei care pot fi de mare impact, dovedindu-se un real succes, nu doar un simplu gest.

Cadouri pentru el sub 100 Lei din categoria gadgeturilor practice

Suport de telefon auto cu ventuza M-Life … 30 Lei

Acest suport de telefon auto este ideal pentru toti barbatii care iubesc sa conduca. La un pret mai mult decat accesibil, dispozitivul este extrem de util pentru orice posesor de automobil. Gadgetul se prinde foarte usor de parbriz, pentru a-ti fixa telefonul in el si a avea o experienta a condusului lipsita de incidente – urmarind lejer hartile Waze pe propriul smartphone.

Baterie externa 5600 mAh tip breloc … 67 Lei

Acest gadget practic si cool in acelasi timp, de dimensiuni reduse si de capacitate mare, are un pret pe masura dimensiunii sale! Oricine poate avea nevoie de o baterie externa in ziua de azi, pentru a-si incarca smartphone-ul cand nu are la indemana o alta sursa de alimentare – dar nimeni nu s-ar astepta sa poata detine un astfel de gadget atasat chiar la propriile chei! Acest lucru va cuceri cu siguranta orice barbat pasionat de tehnologie. Bateria externa de 5600 mAh tip breloc este unul din cadourile pentru el sub 100 Lei pe care le gasesti pe site-ul GadgetWorld.ro.

Aparat de testare a calitatii apei … 95 Lei

Un pret mic pentru un gadget la fel de mic, dar extrem de util! Avand dimensiunea unui pix, cu ajutorul acestui dispozitiv revolutionar poti testa calitatea apei foarte simplu, chiar acasa la tine. Ideal pentru tatal sau sotul tau! Aparatul de testare a calitatii apei analizeaza temperatura, nivelul sarii, continutul de elemente organice si metale grele. Astfel, acesta indica daca apa respectiva este sau nu potabila.

Cadouri pentru el sub 100 Lei din categoria gadgeturilor cool

Jucarie giroscopica pentru birou … 65 Lei

Confectionata din zinc si cu sistem de rotire in diferite unghiuri, aceasta „jucarie” este potrivita pentru barbatii care petrec mult timp la birou. Jucandu-te cu acest dispozitiv simpatic si fun, te poti relaxa intr-o zi incordata la job.

Sireturi luminoase LED multicolore … 79 Lei

Ideale pentru prietenul petrecaret, care face senzatie pe ringul de dans! Aceasta varianta este potrivita daca esti limitata de buget, nu te-ai hotarat inca ce sa cumperi si esti pe ultima suta de metri in cautare de cadouri pentru el sub 100 Lei.

Ochelari DISCO cu LED-uri multicolore … 95 Lei

Din aceeasi categorie de cadouri pentru el sub 100 Lei menite sa dea tonul petrecerii, daca tot aveti de sarbatorit! LED-urile albastre, rosii si verzi se aprind aleatoriu in functie de sunetele pe care senzorul ochelarilor le capteaza. Acestia se incarca prin USB cu ajutorul cablului din pachet si au o autonomie a bateriei de pana la 12 ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.