E luna iubirii si a cadourilor, asa ca fii plin de entuziasm si planifica-ti zilele de cumparaturi pentru a-ti surprinde partenerul de viata cu un cadou perfect. Si pentru ca Valentine’s day se apropie cu pasi repezi, daca inca nu ai cumparat cadoul pentru partenerul tau, ar trebui sa te grabesti!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stim ca e greu sa te hotarasti asupra unui cadou asa ca venim cu o propunere pentru tine si iti prezentam cateva ceasuri de la GUESS, din care cu siguranta vei gasi unul potrivit pentru iubita/iubitul ta/tau.

Asadar, cu ajutorul  unui ceas guess, ai rezolvat problema cadourilor si poti astepta cu inima deschisa ziua de Valentine’s day. Pentru ca ceasurile de la guess prezinta o diversitate de modele, dupa preferintele tuturor, mai exact, gasesti atat ceasuri fashion, cu un design mai complex dar si ceasuri cu un design nu foarte complicat, ci unul simplu si clasic, riscul de a nu gasi un ceas pe placul tau este foarte mic. Asa ca nu-ti ramane decat sa dai o fuga prin magazinele lor partenere ca Be in Time, Splend’or, B&B Collection, Sabrini, Edifice  sau sa intri de acasa sau chiar de la birou pe site-ul lor oficial Ceasmania.ro si sa iti comanzi sau sa-ti cumperi ceasul ales.

In cadrul sectiunii ceasuri de dama vei gasi ceasuri perfecte pentru aceasta zi, avand un detaliu reprezentativ, si anume o inimioara in interiorul cadranului, iar daca optezi pentru un ceas barbatesc, vei gasi si aici o multitudine de modele, din care poti alege dupa bunul plac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.