În decursul unui an vin tot felul de evenimente şi sărbători care trebuie cinstite corespunzător. Mai ales cuplurile de îndrăgostiţi caută cele mai interesante modalităţi de a le petrece, de a le face cu totul deosebite. Poate una dintre cele mai mari provocări pe care trebuie aceştia să le întâmpine în preajma unor astfel de momente speciale este alegerea celui mai potrivit cadou. Dacă în cazul femeilor soluţiile sunt nenumărate, iar găsirea unui dar e floare la ureche, lucrurile tind să se complice în cazul bărbaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O soluţie mereu potrivită într-o astfel de situaţie o aduce magazinul online Old Skipper, specializat în brăţări realizate din piele sau frânghii nautice, în combinaţie cu variate decoraţii, noduri specifice marinarilor sau împletituri. Reprezintă un accesoriu inedit, care atent ales poate constitui modul de a personaliza orice apariţie, printr-o ţinută acum completă şi de bun gust. Pe oldskipper.ro se pot răsfoi paginile virtuale ale colecţiei de brăţări ce au cucerit bărbaţii din întreaga ţară.

Brăţările Old Skipper – cadoul ideal pentru iubit de Valentine`s Day

Românii au prins deja de ani buni gustul acestei sărbători împrumutate din afară, iar partenerii de cuplu caută cu fiecare astfel de ocazie să facă o diferenţă printr-un cadou inedit. De ce reprezintă o brăţară Old Skipper soluţia de preferat pentru cadoul iubitului? Ei bine, în condiţiile în care ideile pentru atenţia de oferit celui drag sunt epuizate, un astfel de accesoriu reprezintă ceva cu totul altfel.

Se prezintă sub un design deosebit, sunt realizate din materiale de înaltă calitate, prezintă rezistenţă la apă şi au trecut de fiecare dată cu succes testul uzurii, amprenta timpului nefiind pusă în cazul acesteia. De obicei purtarea frecventă are repercusiuni asupra unui astfel de detaliu. Iată însă că nu se aplică şi în cazul acestui tip de brăţară.

În fapt, cei care le comandă de pe oldskipper.ro au parte de numeroase alte avantaje. Spre exemplu, dacă modelul comandat se poate returna în cazul în care nu corespunde cu ceea ce iniţial promite a fi sau dacă dorinţa este reorientată către un alt model. De asemenea, orice comandă cu valoare de peste 150 lei beneficiază de transport gratuit. Seriozitatea cu care sunt trataţi clienţii acestui magazin renumit reprezintă fără urmă de îndoială definiţia alegerii ideale.

Este adevărat că mai multe astfel de magazine s-au lansat pe piaţă de la apariţia acestui tip de brăţări pe piaţă. Cu toate acestea, sunt preferate variantele propuse de către oldskipper.ro datorită faptului că aduc un caracter de noutate – rezultat din ingeniozitatea cu care sunt combinate materiale variate, utilizate în navigaţie. Nota finală definită de o eleganţă aparte este dată de detaliile metalice, parte din decorul acestor brăţări.

De asemenea, diferenţa o face şi faptul că produsele rezultate sunt originale, prezentând o valoare pe care competiţia nu o întrece. Este vorba despre lucrarea lor manuală, în ateliere proprii, dar şi despre calitatea pe care fiecare componentă ce le alcătuieşte este definită de calitate şi rezistenţă, fiind atent alese de către producători.

Cu siguranţă că cel iubit îşi doreşte să fie caracterizat de originalitate, iar tot ceea ce alege să poarte să fie de asemenea  unic. Fără doar şi poate în acest sens o brăţară în nuanţa care i se potriveşte cel mai bine este răspunsul de cadou perfect. Din multiplele modele ce alcătuiesc colecţiile din cadrul magazinului menţionat, cu grija cuvenită orice cumpărător va identifica brăţara care denotă calitate, rafinament, dar mai ales care să îl reprezinte în totalitate pe partener. Ideale în orice combinaţii de ţinute – casual, smart – casual, elegant sau sport, brăţara Old Skipper reflectă cu succes caracterul puternic al purtătorului, totodată cu o atitudine pe măsură.

Alegerea mărimii potrivite

În ceea ce priveşte alegerea mărimii potrivite, reprezentanţii magazinului menţionat pun la dispoziţia clienţilor un ghid în acest sens. Este necesară cunoaşterea măsurii încheieturii. Se poate utiliza în acest sens o bandă. În general este de preferat să se adauge încă 1,5 cm la lungime, pentru o potrivire confortabilă.

De altfel, şi în cadrul site-ului este disponibilă rigla Old Skipper, dedicată măsurării circumferinţei articulaţiei. Astfel, fiecare va alege brăţara perfectă pentru cel iubit.

Cu lejeritate vorbim este un accesoriu care este mai mult un răsfăţ, prin versatilitatea ce o prezintă, dar şi contribuţia ce o aduce în alcătuirea unei ţinute de excepţie. Plăcute şi rezistente, din frânghie nautică sau din piele, acestea reprezintă ceea ce orice bărbat ar prefera să primească, mai ales cu ocazie unei zile speciale cum este Valentine`s Day.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.