Născut la Bistriţa, Bogdan Dănilă a lucrat o perioadă de timp în echipa lui Gordon Ramsey şi a fost nominalizat în topul celor mai buni 30 de bucătari sub 30 de ani din Marea Britanie. În prezent este executive chef al restaurantului Clocktower din cadrul hotelului New York Edition, parte a lanţului Marriott International. În 2017, Bogdan Dănilă a primit prima stea Michelin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FORO: Cum aţi defini reputaţia unui restaurant?
Chef Bogdan Dănilă: Reputaţia unui restaurant este dată de oamenii care lucrează acolo, dacă sunt pasionaţi de ceea ce fac şi dacă au un nivel profesional asemănător. De asemenea este foarte important să fii la locul potrivit şi la timpul potrivit. Contează mult conceptul, locaţia, trendul. Trebuie să îţi asculţi clienţii şi fii flexibil întotdeauna pentru o schimbare de concept.

FORO: Care a fost cea mai mare provocare din cariera dumneavoastră de Chef?

Chef Bogdan Dănilă: Cea mai mare provocare a fost să vin la New York, să descopăr produsele şi modul foarte comercial în care personalul lucrează. Aici totul este despre cum să faci bani, comparativ cu Europa, unde restaurantele sunt pasiuni de o viaţă, iar personalul vrea să progreseze şi să devină mai bun.
FORO: Ce sfat aţi da tinerilor Chefi români, la început de carieră?
Chef Bogdan Dănilă: Munceşte inteligent şi ia orice obstacol ca pe o oportunitate de a deveni mai bun. Descoperă-ţi toate abilităţile de bază înainte de a experimenta cu mâncarea. Fii modest şi rămâi concentrat !
Pe 5 iunie 2020 Chef Bogdan Dănilă va participa în calitate de invitat special şi keynote speaker la cea de-a ediţie FORO International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc la JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti.
Mai multe pe www.borocommunication.ro/project/forum-reputatie-ospitalitate-2020/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.