Better Collective, lider mondial în crearea de platforme digitale pentru comunităţile de iGaming, intră oficial pe piaţa din România prin obţinerea unei licenţe de clasa a II-a şi achiziţia PariuriX.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piaţa jocurilor de noroc online din România a crescut într-un mod accelerat în ultimii ani, odată cu reglementarea acesteia de către autorităţile române. Strategia de concentrare în zone reglementate a companiei daneze Better Collective şi succesul pieţei din România au dus într-un mod natural la intrarea pe piaţa locală şi obţinerea unei licenţe de clasa a II-a - afiliaţi. Compania a găsit o oportunitate perfectă de a facilita această intrare prin achiziţia PariuriX.

Fondat în 2006, site-ul PariuriX a devenit rapid un lider de piaţă şi un brand recunoscut în industrie. Site-ul oferă informaţii despre casele de pariuri, recenzii, ponturi şi sfaturi legate de domeniul iGaming. Astfel, în jurul PariuriX s-a format o comunitate puternică de pariori profesionişti şi amatori, iar fondatorul proiectului, Marius Cădar, a creat un brand de încredere ce s-a consacrat ca lider între site-urile de afiliere.

Nivelul de încredere asociat brandului a fost unul din principalele motive pentru care PariuriX a atras atenţia companiei Better Collective. De asemenea, PariuriX completează portofoliul Better Collective alături de propriile produse, smarbets.com şi bettingexpert.com. Astfel, achiziţia se dovedeşte a fi benefică pentru creşterea celor trei produse locale.

Daniel Damian, Project Manager M&A la Better Collective:

“Odată cu achiziţia PariuriX, Better Collective devine liderul pieţei de afiliaţi al nişei de pariuri sportive din România. Adăugând încă o piaţă reglementată în portofoliul companiei noastre este un pas strategic important. Suntem foarte bucuroşi să preluăm un brand consacrat şi recunoscut la nivel local.  Fondatorul, Marius Cădar, a realizat o treabă excelentă în crearea produsului şi creşterea comunităţii PariuriX, iar Better Collective va folosi toate resursele disponibile pentru a dezvolta brandul şi produsul în continuare.”

Marius Cădar, Fondator PariuriX:

“Am fondat PariuriX acum mai mult de 10 ani din dorinţa de a crea o comunitate de pariori profesionişti unde să alegem împreună cele mai bune ponturi de jucat în fiecare zi. Odată cu trecerea anilor, am reuşit să închegăm o echipă de tipsteri experimentaţi cu rezultate şi reputaţie pe măsură. Acum avem cea mai complexă bază de date cu articole informative despre pariuri sportive, cazino şi poker. De asemenea, forumul nostru oferă cel mai bun suport pentru pariori.

Sunt mândru de toate lucrurile pe care am reuşit să le realizăm şi sunt bucuros să înmânez proiectul celor de la Better Collective. Am încredere că ei vor dezvolta şi îmbunătăţi platforma în continuare, păstrând valorile de bază al brandului PariuriX.”

Despre Better Collective

Fondat în 2004, Better Collective este lider mondial în crearea de platforme digitale pentru comunităţile de iGaming, dezvoltând site-uri şi produse de gambling, printre care se numără cea mai mare reţea socială pentru pariuri sportive, bettingexpert.com, ce generează peste 125,000 de ponturi sportive pe lună.

Reţeaua socială de ponturi adună laolaltă  opiniile a peste 450,000 utilizatori din întreaga lume, acoperind peste 40 de sporturi. În 2015, bettingexpert.com a fost numit Cel Mai Bun Afiliat la premiile EGR Operator Awards.

În 2016, Better Collective a lansat SmartBets, primul site din lume ce îmbină compararea cotelor cu detalii statistice ale echipelor pentru a oferi o imagine completă asupra meciurilor, cotelor live şi transparenţă în privinţa plăţilor caselor de pariuri.

Portofoliul companiei Better Collective include peste 1,500 de site-uri şi produse. Printre acestea se numără DiscoverSlots, o platformă ce ajută utilizatorii să găsească slot-uri pe baza preferinţelor şi bettingexpert LIVE, prima aplicaţie din lume ce oferă ponturi pariuri live.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.