BestDealz, jucatorul nr. 1 de pe piaţa reducerilor colective, împreuna cu Uber Romania, oferă atât bucureştenilor, cât şi locuitorilor oraşelor Cluj, Brasov si Timişoara, în perioada 20 aprilie – 31 august 2017, posibilitatea de a călători confortabil, convenabil şi in siguranţa cu oricare dintre masinile puse la dispoziţie de aplicaţia de mobil gratuită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a unei  campanii unice in Romania, BestDealz si Uber, au hotărât să lanseze oferta ''Plateşte doar 10 lei pentru 2 curse Uber în valoare de 100 de lei!". Oriunde merg, pasagerii se vor putea bucura de doua curse Uber în valoare de până la 50 lei fiecare, ideale pentru destinaţii mai îndepartate, cum sunt, spre exemplu, cursele către aeroport.

Cu oferta BestDealz, utilizatorii aplicaţiei Uber beneficiază de cursele cu tarif special, primind pe adresa de e-mail un cod unic Uber, pe care îl foloseşte ulterior accesând aplicaţia.

Prin această initiaţivă BestDealz şi Uber Romania îşi doresc să atragă mai mulţi utilizatori care să încerce noul mod de a calatori în marile oraşe, mai sigur, simplu şi mai eficient.

Lansat în anul 2011, BestDealz, cel mai mare site de reduceri colective din România, are  o baza de date de peste 400.000 de abonaţi. Misiunea Uber in Romania este de a  face transportul in mediul urban la fel de accesibil ca apa curenta - peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problemă simplă - cum poţi comanda o cursă la atingerea unui buton şi din februarie 2015, Uber este şi in România, bucurându-se de un succes tot mai mare.

Cei interesati de oferta Uber BestDealz o pot gasi aici

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.