Crezi că ai nevoie de cei mai în trend hair-stylişti pentru ca părul tău să arate impecabil şi să-şi menţină hidratarea naturală? Descoperă noutatea acestei veri: Rowenta lansează gama Premium Care, atingere fină de caşmir şi sănătate la superlativ pentru părul tău! Let your hairvibe do the talking!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Volum, bucle elastice, natural looks and shine? Pentru coafuri premium, lasă-te ghidată de beauty influencerii acestei veri: placa Premium Care Brush&Straight, peria rotativă Premium Care Brush Activ, ondulatorul Premium Care Steam Curler  şi uscătorul de păr Premium Care Silence AC.

Cele mai noi produse de la Rowenta îţi aranjează, usucă şi protejează părul, păstrându-i hidratarea naturală, datorită învelişului cu proteină de caşmir, cheratină şi ulei de argan, astfel încât părul tău se bucură de cea mai bună îngrijire.

Placa Rowenta Premium Care Brush & Straight pentru dimineţi perfecte

În fiecare zi îţi doreşti să pleci de acasă, zâmbitoare, purtând o ţinută chic şi o coafură seducătoare?

Premium Care Brush & Straight conferă părului volum în timp ce îl îndreaptă, datorită periei cu peri naturali integrate ce ajută la separarea perfectă a firelor de păr. Învelişul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan şi funcţia ionică protejează şi menţin părul mătăsos şi sănătos exact aşa cum ţi-l doreşti. În plus, plăcile mobile asigură o presiune uniformă, fermă şi precisă, indiferent de grosimea şuviţei pentru o îndreptare perfectă de la rădăcină până la vârfuri.

Peria rotativă Rowenta Premium Care Brush Activ, pentru după-amieze lejere

Fii în centrul atenţiei în după-amiezile calde de vară! Lasă peria rotativă Rowenta Premium Care Brush Activ să-ţi mângăie părul şi să ofere coafurii tale atingerea fină de caşmir. Datorită perilor din păr natural, precum şi a celor doi generatori de ioni, Premium Care Brush Activ păstrează hidratarea naturală, reduce efectul de electrizare, lăsându-l în acelaşi timp neted şi mătăsos.

Tips&tricks! Setarea pentru aer rece este cea care oferă touch-ul final al coafurii tale şi un look profesional la tine acasă.

Ondulatorul cu abur Premium Care Steam Curler, pentru seri strălucitoare

Ieşi în evidenţă serile la terasă cu bucle perfect definite şi vibrante, păstrându-ţi părul strălucitor şi plin de viaţă! Ondulatorul cu abur Premium Care Steam Curler, cu tehnologia Hydraboost integrată, păstrează până la 98% din hidratarea naturală a părului şi asigură rezultate impecabile fără riscul de supraîncălzire. Îţi poţi aranja părul în funcţie de dispoziţie - fie că vrei bucle lejere, strânse sau romantice, e suficient să alegi temperatura dorită din cele opt setări ale ondulatorului. Ecranul LCD îţi va arăta temperatura selectată, între 130°C şi 200°C, astfel încât vei avea control şi precizie desăvârşite.

Învelişul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan asigură rezultate perfecte şi un look natural, iar cronometrul integrat controlează timpul de ondulare, pentru un păr sănătos şi protejat. Iar când te grăbeşti, ondulatorul Rowenta Steam Curler Premium Care este cel mai bun prieten al tău! Datorită celor 8 setări de temperatură şi a funcţiei de încălzire rapidă, în doar câteva minute vei arată impecabil. Şi stai fără grijă, dacă ai plecat în fugă, funcţia Auto Off a ondulatorului îl opreşte automat la 60 de minute de la ultima utilizare. Your friend in need!

Uscătorul Rowenta Premium Care Silence AC, pentru orice moment al zilei

Pentru atunci când ai o întâlnire urgentă sau te pregăteşti de un garden party, Silence Care de la Rowenta este uscătorul cu putere de 2300 W şi motor AC cu TurboBoost pentru o uscare profesională, silenţioasă şi rapidă, de la rădăcină până la vârfuri. Tehnologia Hydraboost păstrează cu până la 25%  din hidratarea naturală a părului, iar infuziile de cheratină şi ulei de argan, împreună cu  învelişul din proteina de caşmir, protejează optim firul de păr.

Combinaţia între două trepte de viteză şi trei de căldură, protejează şi usucă în acelaşi timp, iar funcţia Cool Air Shot fixează coafura la finalul sesiunii. Generatorul de ioni reduce electricitatea statică şi tendinţa de încreţire, părul devenind mătăsos şi mai uşor de coafat, în timp ce concentratorul de 8 mm asigură dispersia perfectă a fluxului de aer pentru un plus de volum.

Aşadar, new summer, new hairstyles for every moment? Depinde doar de tine! Acum ai la îndemână exact ce-ţi trebuie pentru un look fabulos şi un păr super-sănătos cu gama Premium Care de la Rowenta. For your inner diva!

#CashmereHair,  #PremiumCare

***

Despre Rowenta                                

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.