Atunci cand doriti sa va deplasati intr-o calatorie, insa singura varianta este automobilul trebuie sa stiti ca pe piata exista nenumarate societati comerciala care au drept obiect de activitate “inchirirearea autoturismelor”. Inchirierea unei masini poate fi catalogata drept o parte comuna a experientei unei calatorii. Chiar daca la prima vedere am putea crede ca acest proces este unul simplu, rapid si transparent, trebuie sa stiti faptul ca lucrurile nu stau asa de fiecare data.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care se afla la prima experienta de acest gen isi vor pune cu siguranta unele intrebari, de genul; “Trebuie sa cumpar o alta asigurare suplimentara?, “Am auzit in media si la televizor despre nenumarate povesti despre pretentiile avute de agentii care inchiriaza si despre eventualele daune inchipuite. Ar trebui oare sa imi fie teama de o asemenea procedura?” , “Atunci cand voi inchiria masina, va fi cineva langa mine care sa imi dea un contract de predare-primire in bune conditii a masinii inchiriate?” ,“Pot conduce masina inchiriata intr-o alta tara?” sau “Ce se intampla daca sunt implicat intr-un incident rutier fara vina mea?”.

 Aceste intrebari, destul de firesti pentru o persoana care se afla la o prima experienta de genul acesta, apar din cauza neincrederii in societatile de inchiriere sau din cauza articolelor media intoxicante. Pentru a va demonstra ca lucrurile nu stau chiar asa, va invitam ca in continuare sa lecturati cateva informatii si detalii esentiale , mai ales daca sunteti la o prima inchiriere. Unele companii de inchirieri auto percep o taxa de “preplata” a combustibilului pentru autoturism. Taxa pe combustivil platita in avans este mai mult o asigurare a dumneavoastra ca atunci cand veti calatori nu veti intampina probleme legate de lipsa combustibilului din rezervor. Atunci cand vine vorba despre o calatorie urgenta, contratimp, ca de exemplu atunci cand va grabiti sa prindeti un zbor, fiecare minut intarziat poate face diferenta dintre a ajunge la destinatie sau de a intarzia.

 Odata ce masina are plinul facut, veti fi sigur ca benzina sau motorina din rezervor va va ajunge pana la aeroport, iar dumneavoastra nu veti mai trebui sa stati la coada la statiile de alimentare, pierzand astfel timp pretios. Totusi, daca considerati ca aveti timp suficient pentru a ajunge la destinatia dorita in timp util, atunci puteti refuza acest serviciu, urmand ca ulterior dumneavoastra sa alimentati autoturismul inchiriat de cat considerati, fara a mai plati un plin de combistibil pe care probabil nu il veti consuma complet.

De exemplu, sunt unele companii de inchiriere auto care nu isi respecta clientii si obliga plata acestei taxe de combustibil, chiar daca dumneavoastra nu veti consuma tot combustibilul. Atunci cand veti returna autoturismul cu siguranta rezervorul va mai avea resurse care probabil vor fi utilizate pentru urmatorul client, care la randul lui va plati acea taxa. Daca vreti sa fiti absolut siguri ca alegeti o societate competenta , ce ofera servicii profesionale de inchirieri masini in Bucuresti va recomandam serviciile https://www.inchirieri-masini.ro . Firma ofera inchirieri auto in Bucuresti si rent a Car aeroport Otopeni , avand posibilitatea alegerii unei masini pe gustul dumneavoastra. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.