Tendinţele în materie de amenajare rezidenţială se schimbă de la un an la altul, însă există anumite concepte fără vârstă, deci mereu impunătoare, în vogă. Cei dispuşi să dea frâu liber creativităţii sunt întâmpinaţi cu soluţii dintre cele mai interesante, de magazine de profil, precum Archicraft.Shop. Este locul în care conceptele se materializează în elemente de decor deosebite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acolo unde există dorinţă pentru a realiza un decor ambiental definit de o eleganţă aparte, Archicraft.Shop vine cu o varietate de produse, potrivite pentru a contura design-ul interior dorit în spaţiile rezidenţiale şi nu numai.

Dacă anul 2019 a început în forţă cu opţiuni decorative uşor atipice, se pare că trendul va continua şi în noul an. Orice poate sublinia eleganţa unui spaţiu, în combinaţie cu mult rafinament şi bun gust, este acceptată ca idee de pus în practică. Cei care doresc să creeze un cadru diferit în casă, respectiv apartament, pentru un impact vizual de efect dispun de idei şi produse pentru a le materializa, de la Archicraft. Echipa de specialişti în design vine cu propuneri şi sugestii de decorare, prin raportare la preferinţele personale ale fiecăruia, dar şi la ceea ce e în vogă, completând mereu cu succes şi partea de funcţionalitate.

Ce oferă Archicraft.Shop?

Soluţiile cu care întâmpină publicul, diversele articole home & deco pe Archicraft.shop disponibile, sunt pentru toate domeniile şi particularităţile de stil: produse pentru HoReCa, dar şi pentru spaţiile rezidenţiale (baie, living, spaţiul office, bucătărie, dormitor, camera copiilor). Vizează atât articole de mobilier, cât şi corpuri de iluminat, accesorii diverse pentru casă, cornişe şi plinte, console TV, canapele, covoare, fotolii, etajere, măsuţe de cafea, mese pentru dinning, tapet, etc.

Vestea încântătoare pentru cei deschişi la tot ce presupune utilarea şi decorul locuinţei e că se menţine trendul accentelor metalice. Astfel, acolo unde simplitatea este definitorie, plusul de eleganţă poate fi conturat prin intermediul unor astfel de elemente. Deloc kitsch, ci mai degrabă atipic într-o manieră încântătoare, decorul cu accente metalice permite abordări dintre cele mai variate. Specialiştii Archicraft sunt la dispoziţia celor interesaţi să realizeze un design în vogă cu servicii profesionale, în echilibru cromatic, estetic şi funcţional.

Pentru a însufleţi atmosfera din living spre exemplu, o strategie de pus în practică este conturarea vizuală a acestuia prin metale în nuanţe reci, în echilibru cu nonculoarea alb. Deosebit de modern şi cu o valoare estetică de impact este culoarea specifică oţelului inoxidabil, respectiv aluminiului. Desigur şi diversitatea aceasta trebuie să aibă limite pentru a nu risca supraîncărcarea spaţiului.

O altă idee, un concept care se menţine în vogă şi promite să dureze, este design-ul prin forme geometrice de dimensiuni diferite. Poate fi vorba despre covor, despre tipul mobilierului sau despre alte elemente cu rol funcţional sau pur estetic. Sunt calea excelentă de a realiza un haos ordonat, ceva cu totul aparte, în încăperea dorită. Pot îmbina culori contrastante sau pot merge pe ideea de a îmbina culori mai cuminţi, în funcţie de preferinţele personale. Archicraft dispune de idei şi produse prin care să facă totul încântător pentru ochi, rezultând un design perfect ce are la bază forme geometrice imperfecte.

Acestea sunt numai două idei interesante de design interior spre care se pot orienta cei care doresc să asigure un ambient în vogă pentru locuinţă. Anumite detalii, atent alese, pot schimba complet aerul din casă. Spre exemplu, o masă de birou însoţită de o măsuţă de cafea poziţionată strategic între 2 fotolii în biroul de acasa, pentru cei care lucrează remote, poate crea senzaţia unui mediu business, deci un loc parca desprins din tabloul de ansamblu al casei. Pentru asta însă este nevoie pe de o parte de sfatul unor specialişti cu un simţ excelent al esteticii, iar de pe altă parte de o sursă care să furnizeze mobilier şi elemente decorative de înaltă calitate.

Archicraft dispune de un portofoliu în vogă, cu soluţii adaptate trendurilor actuale. Pot fi vizualizate de cei interesaţi pe https://archicraft.shop/. Tot online regăsesc servicii privind soluţiile optime de a realiza design-ul interior, dar şi cel exterior pentru spaţiul dorit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.