În urma unui proces de evaluare de peste un an de zile, Aqvila Club**** din Rucăr a devenit prima şi singura organizaţie privată din România membră afiliată la Organizaţia Mondială a Turismului, agenţie a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu un grad ridicat de personalizare a serviciilor, Aqvila Club**** din Rucăr este o locaţie excelentă pentru desfăşurarea activităţilor destinate turismului de afaceri, programe de team building, de training, workshopuri, ȋntâlniri de lucru şi alte evenimente corporate, precum şi evenimente private, aniversări.

În cei peste 15 ani de activitate, complexul a găzduit peste 500 de companii multinaţionale şi româneşti importante. Aqvila Club**** din Rucăr promovează un turism responsabil şi durabil, gastronomie gourmet, valorifică resursele, produsele şi tradiţiile locale, potenţialul natural şi uman al zonei şi contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de trai din comunitate.

Încurajează conservarea ecosistemului munţilor Carpaţi, prin activităţi în aer liber, cu programe care contribuie la educarea participanţilor ȋn privinţa ocrotirii mediului, cunoaşterea şi protejarea naturii şi dezvoltă colaborări cu organizaţii care au proiecte similare de dezvoltare a turismului durabil.

www.aqvilaclub.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.