Primavara isi face simtita tot mai mult prezenta. Daca in luna martie, frigul iernii inca nu se daduse plecat si silea pe toti sa se imbrace in continuare gros, luna aprilie soseste cu soare, flori parfumate, invitand la plimbari in aer liber. Nu numai femeile, ci si eprezentantii sexului masculin incep sa-si reorganizeze garderoba si sa scoata la iveala piesele vestimentare subtiri, care sa le ofere confortul termic necesar, dar care sa le evidentieze in acelasi timp stilul masculin prin definitie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu siguranta te gandesti ca vrei sa arati fabulos la serviciu, in oras, la shopping, in plimbarile prin parc si cercetezi atent toate revistele de specialitate, te uiti la emisiuni de fashion sau privesti pe strada alti domni bine imbracati pentru a te pune la curent cu noutatile si a sti exact cum trebuie sa te imbraci pentru a arata senzational.

Iata cateva idei interesante si constructive in acest sens:

  • Fiecare barbat are in dulap o hainuta subtire, potrivita temperaturilor mai ridicate ale lunii aprilie. O jacheta sau o geaca sunt la fel de utile in diminetile racoroase, atunci cand pleci la serviciu, astfel incat, ar fi bine sa dai o raita prin magazine, mai ales cele online, unde vei gasi o multime de reduceri si oferte. Tot online poti sa escoperi cateva modele de geci barbatesti de la Bigotti, care incanta prin calitatea superioara si de designul modern. Eleganta si stilul nu pot fi asigurate decat cu ajutorul unor produse deosebite;
  • Cardiganul a trecut granitele modei feminine si a devenit o piesa vestimentara tot mai cautata de barbati pentru ca este usor de purtat si de accesorizat, fiind comod in orice imprejurare. Evident ca nu trebuie sa-l porti daca nu se muleaza pe stilul si personalitatea ta, asa ca, poti sa ramai la clasica geaca, o alegere mult mai sigura pentru cei mai putin indrazneti;
  • Costumul nu este foarte des folosit in perioada sezonului rece, dar din aprilie il poti scoate de la naftalina si sa-l repui in functiune deoarece temperaturile ridicare de afara iti vor permite sa-l porti fara probleme. Daca modelul este deja demodat complet, atunci ar fi bine sa incerci sa iti improspatezi garderoba cu un produs nou, chic, cu un design care sa te faca sa te simti in ton cu moda;
    • Pantalonii casual si camasa clasica reusesc sa te scoata din orice situatie, fiind extrem de versatile. Indiferent ca te duci la serviciu sau doar la o intalnire de dupa-amiaza, aceste piese vestimentare sunt chic si te pun usor in evidenta, mai ales daca alegi modelul slim fit. Intr-adevar, in acest caz tine cont ca trebuie sa ai un corp frumos, bine lucrat la sala. Daca ai probleme legate de greutate, alege un model care sa nu iti scoata in evidenta kilogramele in plus; Nu numai femeile trebuie sa fie atente la aceste detalii!
    • Accesoriile sunt utile pentru un look fabulos. Completeaza orice tinuta vestimentara cu o incaltaminte confortabila si de calitate, cu un ceas, o mica bijuterie, poate o palarie care iti aduce un aer misterios. In ultima vreme, tot mai multi barbati au inceput sa poarte iarasi palariile clasice, renuntand la celebrele sepci muncitoresti sau la cele sportive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.