Organizarea unei nunti nu a fost niciodata o sarcina usoara, mai ales atunci cand ai foarte multi invitati. Daca punem la socoteala emotiile si stresul prin care trec mirii este cat se poate de clar ca acestia au nevoie de suport si ajutor in organizarea acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca ai invitati care vin din provincie si nu isi pot asigura personal transportul, trebuie sa gasesti o solutie de transport sigura si eficienta, pentru ca acestia sa nu rateze momentele importante de la starea civila, biserica si restaurant. Pentru a te putea ocupa in liniste de celelalte aspecte ale organizarii nuntii tale, pentru problema transportului, cel mai recomandat este sa apelezi la serviciile de inchirieri microbuze.

Inainte de apela la serviciile unei companii de inchirieri microbuze, este recomandat sa stabilesti in prealabil cateva detalii importante. In primul rand, stabileste numarul estimativ de invitati care au nevoie de transport asigurat. Pentru a sti cu siguranta ca exista disponibilitate in data nuntii tale, contacteaza compania de inchirieri microbuze din timp pentru a face rezervarile necesare si a incheia un contract. In contractul respectiv, trebuie specificate cat mai clar urmatoarele detalii:

- ora sosirii la nunta

- traseul parcurs

- numarul de persoane transportate

- ora plecarii de la nunta

De asemenea, intreaba consultantul daca ti se poate asigura si un sofer personal, in caz ca ai nevoie, iar cu cateva zile inainte de nunta, este important sa mai ai o discutie cu compania de inchirieri microbuze pentru a face ultimele confirmari si a te asigura ca totul este in regula pana la cel mai mic detaliu.

Fiind prezenta de peste 10 ani pe piata de inchirieri masini si inchirieri microbuze, compania FocusRent reprezinta alegerea ideala pentru organizarea transportului in cea mai fericita zi a vietii tale. De-a lungul timpului, FocusRent a pus la dispozitia clientilor sai cele mai bune servicii de inchirieri microbuze, oferindu-le ocazia de a intra rapid in posesia unui vehicul ideal pentru un eveniment atat de important precum nunta.

Avantajele de a apela la serviciul de inchirieri microbuze de la FocusRent

Inca de la prima interactiune cu unul din consultantii nostri, te vei convinge de seriozitatea si profesionalismul cu care ne tratam clientii. Apeland la serviciul de inchirieri microbuze FocusRent, vei avea parte de numeroase avantaje:

- taxe si asigurari auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta)

- un plin de combustibil

- inlocuirea rapida si gratuita a microbuzului in caz de avarie

Mai mult decat atat, nu iti impunem o limita de kilometri si iti putem pune la dispozitie, contra-cost, si servicii optionale:

- sofer personal

- transfer aeroport Henri Coanda Otopeni

- GPS

- scaun auto pentru copil

De asemenea, trebuie sa stii ca siguranta clientilor nostri este prioritara! Asadar, niciun microbuz din flota auto FocusRent nu este mai vechi de 5 ani. Mai mult de atat, inainte de a fi inmanat clientului, fiecare vehicul este supus unei inspectii tehnice riguroase.

In oferta serviciului de inchirieri microbuze FocusRent, ai la dispozitie doua dintre cele mai performante modele de tip 8+1: Mercedes Vito si VW Transporter. Ambele sunt vehicule spatioase, confortabile si dotate cu tehnologie avansata. Alege serviciul de inchirieri microbuze FocusRent pentru o nunta reusita si nu vei regreta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.