O soluţie tot mai des întrebuinţată când vine vorba despre amenajarea gazonului se referă la aplicarea celui artificial. Motivul? Aceasta este rezolvarea cea mai la îndemână şi totodată cea mai de durată. Tot mai mulţi aleg gazonul sintetic, indiferent că este vorba despre acel gazon sportiv, gazon artificial tenis, gazon artificial fotbal sau multisport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Considerată a fi cea mai potrivită soluţie pentru amenajarea spaţiilor exterioare, HATTRICK SPORT, o companie cu experienţă vastă în domeniu, iese în întâmpinarea celor interesaţi cu opţiuni multiple de gazon. Pe gazonartificial.com.ro se găsesc date complete cu privire la serviciile şi produsele puse la dispozitie de aceasta.

De ce este preferat gazonul artificial în schimbul celui natural?

Întrucât gazonul natural presupune realizarea unui proces dificil, de creştere si de uniformizare a ierbii, dar şi resurse financiare, alternativa este preferată. Începând de la irigarea, tunderea şi până la fertilizarea celui natural, deseori munca depusă nu este însoţită şi de rezultatele dorite. Iată care sunt motivele pentru care un gazon artificial devine o opţiune viabilă şi după ce criterii ar trebui ales.

Foarte mulţi iau decizia de a începe o afacere sau de a dezvolta una ce se referă la închirierea de terenuri sportive. În cazul acestora, un gazon artificial este cel mai rentabil şi potrivit, fiind soluţia perfectă şi când vine vorba despre amenajarea terenurilor competiţionale sau de antrenament.

Spre exemplu, în ceea ce priveşte un gazon artificial fotbal, www.gazonartificial.com.ro îl propune pe cel cu înălţimea firului cuprinsă între 30 şi 60 mm, realizat din polietilena, monofilament sau fibrilat. Ceea ce face diferenţa între tipurile de gazon sintetic existente este aspectul, dar şi perioada de garanţie de care vine însoţit.

Rezistenţa este cu atât mai bună atât la intemperii, dar şi la utilizarea intensă a terenului, devenind o adevărată competiţie pentru cele naturale. Ceea ce face din HATTRICK SPORT alegerea numărul 1 a tuturor este faptul că durata de garanţie mare inspiră încredere. De asemenea, experienţa este un aspect ce creşte popularitatea acestei societăţi ce se ocupă atât cu vânzarea, dar şi cu montarea gazonului artificial.

Iată care sunt cele mai cunoscute dintre avantejele pe care le oferă gazonul oferit pe gazonartificial.com.ro.

  • Întreţinere uşoară – spre deosebire de produsul oferit de competitori acesta nu necesită operaţiuni riguroase în ceea ce priveşte întreţinerea
  • Este o soluţie convenabilă, disponibilă celor ce doresc să închirieze terenuri sportive
  • Avantajul unui gazon artificial multisport este că poate fi montat pe aproape orice tip de suprafaţă
  • Face faţă cu succes intemperiilor
  • Culoarea sa este menţinută pentru un timp îndelungat
  • Conferă un aspect de nou pentru un întreg an
  • Nu prezintă riscuri crescute de accidentare
  • Performanţele sportive sunt îmbunătăţite cu ajutorul acestuia

Cine este HATTRICK SPORT şi ce oferă?

HATTRICK SPORT este compania ce se ocupă cu producerea şi amenajarea de terenuri de sport cu gazon artificial, vânzarea şi montarea acestuia. Gazonul artificial este dedicat unei arii vaste de spaţii, începând de la cele publice şi până la cele private sau unităţi de învăţământ.

Cei interesaţi de achiziţionarea de gazon artificial de cea mai înaltă calitate, care vine însoţit de garanţia rezistenţei, pot accesa pagina gazonartificial.com.ro pentru a afla mai multe informaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.