Indiferent daca va aflati la mare sau la piscina, veti dori un costum de baie care se potriveste bine, se misca cu dvs. si ramane fix indiferent de miscarile pe care le faceti. Gasirea costumului de baie potrivit va depinde de o serie de optiuni personale: cat de active intentionati sa fiti sau cat de multa piele doriti sa aratati.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din fericire, gama de stiluri de costume de baie disponibile faciliteaza gasirea unui costum care este magulitor si functional. Cand alegeti un costum de baie pentru activitatile dvs. preferate de apa, luati in considerare urmatorii patru factori:

Alegeti stilul dvs. de costume de baie intregi pe baza activitatii dvs .: Cum va veti misca si cat de mult va fi expunerea la soare va va ajuta sa va ghidati alegerile. Daca va petreceti o multime de timp in apa, de exemplu, alegeti un costum dintr-o singura bucata sau unul cu sustinere foarte buna a sanilor, astfel incat costumul dvs. sa ramana nemiscat.

Decideti cat de multa acoperire doriti si unde doriti: De exemplu, daca intentionati sa petreceti ziua la plaja atunci alegeti un costum de baie minimalist pentru a va bronza frumos. Decideti ce caracteristici de tesatura si de design doriti: tesaturile de uscare rapida sunt perfecte daca doriti sa va petreceti mult timp in apa.

Gasiti un stil care este confortabil: doriti sa va petreceti mai mult timp concentrandu-va pe activitatea dvs. de apa si mai putin timp ajustandu-va costumul. Ori de cate ori puteti, este mai bine sa incercati costumul si sa va miscati in el pentru a vedea daca va ofera confortul de care aveti nevoie sau nu. Nu cumparati niciodata un costum de baie fara sa il probati.

Costumele femeilor dintr-o singura bucata: acestea au parcurs un drum lung in stil si functie. Costumele de baie dintr-o singura bucata sunt o alegere excelenta pentru sport, cum ar fi scufundari, bodysurfing sau orice altceva de genul acesta. Pe de alta parte, costumele din doua piese sunt excelente pentru plaja, pentru a va relaxa si a va bronza uniform. Asadar, in functie de ceea ce doriti sa faceti, veti putea face si alegerea corecta a costumului de baie.

De asemenea, costumele din doua piese sunt mai convenabile decat costumele dintr-o singura bucata. Atat sutienul cat si bikini vin in modele si culori dintre cele mai variate si mai deosebite. Este important sa stiti ce anume sa alegeti in functie de forma corpului. De exemplu, pentru alungirea picioarelor, este foarte important sa optati pentru bikini cu talie inalta. Pentru sani mai mari, trebuie neaparat sa alegeti un sutien cu burete.

In schimb, pentru un bust mare este recomandat cu un sutien cu o foarte buna sustinere. In ceea ce priveste culorile acestea trebuie sa se potriveasca foarte bine cu nuanta pielii dvs. Respectand toate aceste detalii, aveti toate sansele sa gasiti un costum de baie care sa vi se potriveasca din toate punctele de vedere. In plus, va veti simti ultra confortabil atunci cand veti purta cel mai potrivit costum de baie. Veti radia de frumusete si feminitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.