Vestiarele metalice isi demonstreaza zilnic utilitatea in cadrul mediilor de lucru unde exista nevoia personalului de a-si schimba frecvent vestimentatia. Daca ne gandim la uniforme, salopete de lucru si diferite tipuri de echipament din sfera vestimentara, putem afirma cu incredere ca aceste piese de mobilier sunt absolut necesare in foarte multe medii de lucru si institutii publice si private.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Activitatile care presupun murdarirea garderobei de lucru sau medii de lucru cu mirosuri foarte puternice presupun schimbarea frecventa a vestimentatiei personalului. Tocmai de aceea, majoritatea fabricilor, marile bucatarii, santierele de constructii si atelierele de mecanica si vopsitorie se vor afla in varful listei atunci cand vine vorba de schimbarea garderobei.

Posibila deteriorare a hainelor este unul dintre detaliile care te pot motiva sa folosesti un vestiar metalic pentru a-ti schimba garderoba, insa exista si alte situatii. De exemplu, aceasta nevoie se poate datora faptului ca personalul din cadrul unor institutii trebuie sa poarte o uniforma speciala in timpul exercitarii functiei pe care o detin.

Astfel, de la agentii de paza si angajatii marilor lanturi de restaurante pana la jandarmi, medici, personalul din politie sau personalul din cadrul fortelor armate, aceasta este o cerinta stricta a activitatii pe care o intreprind. 

Un vestiar metalic se poate dovedi piesa ideala din punctul de vedere al utilitatii chiar si in mediul invatamantului, fiindca pune la dispozitia profesorilor si elevilor posibilitatea de a-si depozita in siguranta deplina piesele vestimentare, materialele didactice si obiectele personale. De asenemea, personalul si clientii centrelor de fitness si sport se bucura de calitatile unui vestiar metalic pentru a-si depozita garderoba si echipamentul sportiv.

Alege in functie de aceste detalii!

Daca vrei sa achizitionezi un vestiar metalic care sa corespunda complet nevoilor angajatilor sau clientilor institutiei in care lucrezi, cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul sunt functionalitatea si calitatea. Iata detaliile care pot face diferenta!

- Calitatea materialelor din care este fabricat. Daca faci o investitie insemnata, trebuie sa profiti de robustete si durabilitate, asadar ideal ar fi sa alegi un model realizat din tabla de otel profilata cu o grosime de cel putin 0,6 milimetri. Daca achizitionezi piese de mobilier de calitate superioara, nevoia de reparatii periodice si intretinere speciala va fi eliminata.  

- Calitatea sistemului de inchidere. Daca vestiarele metalice pe care le achizitionezi vor fi la dispozitia mai multor persoane din institutie sau chiar a publicului larg, siguranta este unul dintre cele mai importante detalii. Un sistem de inchidere cu functionare simpla, dar eficienta, precum cel pe baza de butuc cilindru cu cheie, va oferi incredere si acces facil la toate obiectele si piesele vestimentare depozitate.

- Posibilitatea de alegere a unor dotari suplimentare. Atunci cand vrei sa sporesti functionalitatea unui vestiar metalic pentru a se potrivi cu cerintele activitatii pe care o intreprinzi, trebuie ca furnizorul la care apelezi sa aiba in oferta si dotari optionale, precum:

- acoperis inclinat;

- fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;           

- picioare metalice cu terminatie din plastic reglabila pe inaltime care iti permit sa cureti spatiul de sub vestiar;

- suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;

- accesorii suplimentare: polita, bara de haine, agatatori tip carlig;

- cheie Master, care ofera posibilitatea de a deschide toate usile cu o singura cheie;

- diferite tipuri de inchideri (maner antiefractie; maner cu inchidere din doua miscari /

inchidere in 3 puncte / inchidere cu cifru mecanic / inchidere cu cifru electronic / inchidere

cu moneda).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.