Orice birou are nevoie de organizare si intretinere pentru a functiona corespunzator. Indiferent de sectorul de activitate, stocul de papetarie trebuie refacut in permanenta, astfel incat munca angajatilor sa nu fie intrerupta din lipsa resurselor. In categoria consumabilelor de birou, intra hartie A4 pentru copiator si scris, notitele autoadezive si cuburile de hartie, materialele tipizate, caietele office pentru diverse insemnari, plicurile si cartile de vizita s.a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hartie

Hartia este cu siguranta unul dintre cele mai importante produse de papetarie, indiferent de domeniul de activitate a firmei, volumul de munca sau specificul sau. Aceasta are numeroase intrebuintari, in functie de dimensiunea si formatul ei: hartie A4 pentru imprimanta si scris, hartie A3 pentru plotter, coli de hartie pentru notite, liste, schite, planuri, cereri sau calendare. Hartia este folosita cel mai des pentru a printa diferite documente, contracte, formulare sau alte tipuri de acte. Asadar, nu uita sa cumperi periodic acest produs de papetarie si aminteste-ti criteriul cel mai important de care trebuie sa tii cont intotdeauna: calitatea!

Notite autoadezive

Printre cele mai "simpatice" produse de papetarie, care inveselesc imediat orice birou, se numara si notitele autoadezive. Acestea sunt folosite pentru a nota informatii succinte intr-o zi incarcata la job, in care timpul ne preseaza, sau pentru a face ca o prezentare sa fie mai dinamica si interactiva. La acestea se adauga cuburile de hartie pentru notite rapide, scurte mesaje lasate colegilor de la birou sau pentru liste cu sarcinile care urmeaza a fi indeplinite la munca.

Caiete office

Daca iti place ca biroul tau sa fie in permanenta bine organizat si dotat cu toate cele necesare, ar fi bine sa adaugi pe lista cu produse de papetarie si caietele office. Prevazute cu microperforatii de desprindere a filelor si separatoare color, acestea sunt extrem de utile pentru organizarea insemnarilor importante si iti pot fi de mare ajutor atunci cand ramai fara hartie de scris sau alte materiale. Cu o dimensiune potrivita, aceste produse de papetarie isi pot gasi cu usurinta locul chiar si pe birou, fara a incomoda sau a atrage atentia.

Materiale tipizate

In orice companie, exista materiale tipizate cu care se lucreaza atent. Printre produsele de papetarie de care angajatii au mare nevoie, se numara repertoarele sau registrele, facturierele, borderourile, bonurile de consum si altele similare, care pot fi extrem de utile in desfasurarea activitatii.

Plicuri

Desi poate nu li se acorda o importanta mare, plicurile sunt produse de papetarie care nu trebuie sa lipseasca din niciun birou, fie el mai mic sau mai mare. Confectionate din hartie sau din plastic, in diverse formate, plicurile isi dovedesc utilitatea atunci cand e nevoie ca firma sa tina corespondenta si sa expedieze coletele.

Toate aceste produse de papetarie, dar si multe altele pot fi gasite pe site-ul Viamond.ro. Aici ai parte de oferte si promotii la toate categoriile de produse, astfel incat afacerea ta sa progreseze. Asigura-te ca refaci in permanenta stocul de papetarie si nu uita ca aceste obiecte de mici dimensiuni iti pot face munca mai usoara!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.