Delta Dunarii este cunoscuta drept un paradis terestru – un termen deloc exagerat, dupa cum spun cei care au ajuns aici. Fiind una dintre cele mai bine conservate delte din Europa, dar si gratie faptului ca se afla pe teritoriul tarii noastre, ar fi pacat sa nu vizitezi acest loc unic, desprins din povesti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salbaticia sa si faptul ca este greu accesibila explica de ce Delta nu este unul dintre cele mai populare puncte turistice din Romania. Insa cei care si-au facut „curaj” si au planificat o vacanta aici declara ca este unul dintre cele mai spectaculoase locuri, care merita vazut de catre oricine.

Pe langa frumusetea de nestramutat a Deltei, aici ai ocazia sa participi la diferite activitati si sa ai parte de un concediu plin de odihna, relaxare, dar si de adrenalina. Asadar, iata doar cateva dintre activitatile pe care una dintre cele mai cunoscute agentii de turism, Christian Tour, le recomanda sa le intreprinzi cand alegi ofertele de cazare Delta Dunarii.

  • Excursii. Cand esti in Delta, ai putea sa faci excursii zilnic si tot nu ai reusi sa explorezi toate optiunile. Fie ca alegi sa vizitezi Sulina, locul unde Dunarea se varsa in Marea Neagra, fie ca mergi in zona plaurilor miscatori, in Padurea Letea si asa mai departe, poti fi sigur ca vei fi fermecat.
  • Activitati pe apa. Cei care iubesc sporturile nautice se vor simti ca in rai atunci cand ajung in Delta. Aici se pot plimba cu SUP-uri, caiace, pot inota in largul marii, la Sulina, sau se pot bucura de piscina oferita de unitatea de cazare Delta Dunarii aleasa.
  • Pescuit. Cei care aleg o oferta de cazare Delta Dunarii nu rateaza ocazia unica de a pescui aici. In plus, majoritatea hotelurilor si resorturilor pun la dispozitie toate uneltele necesare unei partide de pescuit, asa ca nu ai de ce sa nu incerci si aceasta activitate.
  • Birdwatching. In Delta, poti observa peste 360 de specii de pasari salbatice, printre care si cele incluse pe lista speciilor rare, precum buhaiul de balta, ciuful pitic, batausul, corcodelul mare, tiganusul, gusa albastra, porumbelul de scorbura, caneparul sau chirighita-cu-obraz-alb. Aici se afla cea mai mare colonie europeana de pelicani comuni.
  • Admirarea apusului. Daca te intereseaza o excursie romantica, ar fi bine sa stii ca nu multe experiente se compara cu frumusetea apusurilor din Delta, cand soarele coboara intre ape.
  • Plimbare cu caruta prin padurea Letea. Desprinde-te pentru cateva ore de grijile de zi cu zi si plimba-te cu caruta prin padurea Letea, pana ajungi la cel mai apropiat sat. Intreaga experienta va parea o calatorie in timp si te va ajuta sa iti reincarci bateriile.

In catalogul pus la dispozitie de agentia Christian Tour, vei gasi numeroase oferte cazare Delta Dunarii, care de care mai atractive! Printre acestea se numara Hotel Insula Nada Apelor (resort Maliuc), Hotel Wels, Green Village Resort, Hotel Peninsula Resort, Hotel Mon Jardin, New Hotel Egreta, Hotel Sunrise Complex – Crisan si Hotel Lebada Luxury Resort & Spa – Crisan.

Alege cea mai buna optiune pentru tine si asigura-te ca bifezi cel putin doua dintre activitatile enumerate in articolul de fata. Astfel, poti fi sigur ca tu si cei dragi veti avea parte de o vacanta ca in filme!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.