Alessandro ROMEI, EMEA Senior Director la RINA, a înmânat certificatul, conform standardului ISO 37001 – Sistem de Management Anti-Mită, domnului Adrian CHESNOIU, Director General AFIR (Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale)

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul întâlnirii dintre reprezentanţii RINA şi AFIR, ce a avut loc la începutul lunii iulie a.c., Alessandro ROMEI, EMEA Senior Director la RINA, a înmânat certificatul, conform standardului ISO 37001 – Sistem de Management Anti-Mită, domnului Adrian CHESNOIU, Director General AFIR (Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale).

RINA este prezentă în România din anul 2006 şi oferă o gamă largă de servicii de certificare, verificare a conformităţii, inspecţii şi instruire şi oferă o gamă largă de soluţii personalizate de înaltă calitate în sectoarele de industrie energetică, marină, certificare, transport şi infrastructură.

Vă felicit pentru implicarea dvs. în procesul de certificare, aveţi o echipă foarte bine pregătită cu care am lucrat eficient. Pentru RINA a fost o plăcere colaborăm şi este o onoare să vă avem în portofoliul nostru de clienţi”, a declarat Alessandro Romei în cadrul întâlnirii.

De asemenea, Directorul General AFIR, Adrian Chesnoiu, a subliniat importanţa sistemului de management ISO 37001, fiind un standard de referinţă care asigură un set de bune practici cunoscute atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional.

AFIR, subordonată Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, asigură implementarea tehnică şi financiară a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală şi începând din luna iulie este prima insituţie publică care a fost certificată conform standardului ISO 37001, sistemul de management anti-mită.

ISO 37001 oferă direcţii relevante pentru organizaţii, după stabilirea programelor de conformitate anticorupţie şi a sistemelor de management. Acesta este conceput cu atenţie pentru a ajuta organizaţiile să prevină, să detecteze şi să răspundă proceselor de coruptie, respectând în acelaşi timp legile anti-corupţie. Măsurile impuse de ISO 37001 sunt concepute pentru a fi integrate cu procesele şi controalele existente. Standardul urmăreşte structura comună la nivel înalt, cerută de standardele sistemului de management ISO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.