Aparatele de gătit ultra-performante de la Tefal îţi fac viaţa mai uşoară, te ajută să te bucuri de gusturile verii şi să te menţii în formă cu sucuri de fructe, piureuri, milkshake-uri, smoothie-uri şi cocktail-uri, preparate rapid şi simplu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În această perioadă a anului avem marele avantaj de a putea pregăti băuturi şi mâncăruri uşoare din varietatea de legume, fructe şi verdeţuri de sezon disponibile pe piaţă. Este momentul ideal pentru a adopta un stil de viaţă sănătos cu sucuri, supe cremă şi piureuri pregătite acasă din ingrediente proaspete. Blenderele şi presele de fructe Tefal sunt partenerii ideali pentru a obţine rapid cele mai hrănitoare şi gustoase reţete de vară”, explică Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB România.

BlendForce Glass Tripl'ax BL310A este blenderul căruia niciun ingredient nu-i rezistă! Tehnologia Tripl’Ax combină şase lame din inox cu trei acţiuni complementare pentru a obţine rezultate perfecte şi o omogenizare optimă:

·         Două lame zimţate orientate în sus pentru a crea un efect ciclonic şi pentru a garanta preparate omogene, fără bucăţi lăsate în urmă;

·         Două lame orizontale: una zimţată şi una ascuţită pentru a amesteca fin şi a zdrobi toate tipurile de ingrediente, inclusiv cuburi de gheaţă;

·         Două lame ascuţite orientate în jos pentru ca nicio bucată să nu rămână în baza recipientului.

Click & Taste BL142A este aparatul compact must have al momentului: blender, mini-tocător şi râşniţă. Amestecarea tuturor ingredientelor poate ascunde uneori aroma unora dintre ele şi scoate în evidenţă doar gustul celor puternice. Însă cu ajutorul celor trei accesorii ale Click & Taste, texturile şi aromele rămân intacte în orice combinaţie.

Blenderul prepară baza lichidă, în timp ce mini-tocătorul mărunţeşte ceapa, usturoiul, fructele moi sau verdeţurile proaspete, iar râşniţa pisează condimentele, nucile şi alte ingrediente cu textură tare.  

Presa de fructe Infiny Juice ZC255B de la Tefal garantează maximum de vitamine şi minerale prin tehnologia de presare la rece. Fructele, legumele şi verdeţurile sunt tăiate şi împinse uşor prin filtru de un ax în spirală, care se roteşte încet. Astfel, reacţiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele şi vitaminele rămân intacte.

În plus, datorită tehnologiei ce permite o funcţionare extrem de silenţioasă, sucurile delicioase pot fi pregătite în orice moment al zilei, în confortul casei.   

 

***

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat şi sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit, la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.tefal.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.