Programul Bursele JTI pentru Jurnalişti – ediţia 2020-2021 a desemnat opt câştigători care vor participa la stagiul de pregătire în cadrul unor importante instituţii şi organisme europene. Cei 8 ziarişti vor efectua o vizită de lucru de o săptămână la instituţiile europene din Bruxelles, la sediul NATO, precum şi la alte autorităţi, organizaţii sau entităţi relevante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată numele câştigătorilor:

  1. Victor CARACULACU – Radio România Actualităţi
  2. Andreea GUŢU – Profit News Tv/ Profit.ro
  3. Mihai ICHIM – DC News
  4.  Daniel NEGUŢ – Radio România Actualităţi
  5. Constantin OPRIŞ - Profit News Tv/ Profit.ro
  6. Pavel SINKA– Uenciclopedia
  7. Claudia SPĂTĂRESCU - Societatea Română de Televiziune
  8. Alex VLĂDESCU – Antena 3

          Cei doi ziarişti români care vor beneficia de stagiul extins de documentare şi training la Bruxelles sunt:

  1. Mihai ICHIM - DC News
  2. Pavel SINKA– Uenciclopedia

       Ediţia 2020-2021 (a XX-a) a programului Bursele JTI pentru Jurnalişti va fi urmată în scurt timp de cea de-a XXI-a ediţie, corespunzătoare anului în curs, decalarea perioadelor de organizare fiind o consecinţă firească a restricţiilor impuse pe perioada pandemiei Covid-19. Bursele JTI pentru Jurnalişti este un program organizat de JTI România, Ad Media Consult şi ClubEconomic, cu sprijinul foştilor bursieri.

              Programul Bursele JTI pentru Jurnalişti a fost lansat în anul 2000, ca o continuare a programului de stagii iniţiat în anii ‘90 de National Forum Foundation/Freedom House, având suportul  Guvernului SUA. Obiectivul programului a fost dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor jurnaliştilor, prin expunere la realităţile democraţiilor dezvoltate, experienţă în medii culturale diverse şi practică profesională specializată, mai întâi în Statele Unite, iar ulterior la Bruxelles. Mai multe detalii cu privire la Programul Bursele JTI pentru Jurnalişti găsiţi aici: BurseJTI.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.