În ziua de azi, ca proprietar independent de restaurant sau cafenea, probabil te confrunţi cu numeroase probleme, o parte fiind create şi de pandemia de COVID-19. Dintre acestea fac parte: concurenţa acerbă, păstrarea unui personal de calitate, recunoaşterea mărcii, respectarea reglementărilor în vigoare privind siguranţa şi sănătatea, promovarea, etc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a face faţă acestor probleme, cel mai important este să obţii un avantaj competitiv pentru a avea o afacere profitabilă. O modalitate prin care poţi impresiona şi atrage mai mulţi clienţi, ar putea fi amenajarea terasei cu structurile exterioare de umbră, cum sunt sistemele de pergole, care pot oferi numeroase avantaje.

1. Amenajarea spaţiului, aspect modern

Un mare avantaj oferit de pergolele retractabile este acela că pot îmbunătăţi imaginea vizuală a spaţiului terasei restaurantului sau cafenelei. Pergolele pot avea şi sistem de iluminare încadrat în acoperişul retractabil, ceea ce va crea o atmosferă mult mai frumoasă pe terasă.

Aspectul modern al terasei este realizat şi de închiderile din sticlă automatizată, nu doar de acoperişul retractabil al pergolei de aluminiu. În plus, pardoseala exterioară a terasei poate fi din WPC, ceea ce îmbunătăţeşte aspectul şi confortul acesteia. Acest compozit WPC este în mod special folosit la terase moderne şi durabile.

2. Atragerea clienţilor, creşterea profitului

Pentru a-ţi creşte profitul, ca patron te poţi concentra asupra clienţilor existenţi, îi poţi atrage prin spaţiul creat, care ar putea deveni mai atractiv şi primitor. Pergolele creează o atmosferă foarte plăcută cu siguranţă, care impresionează pe clienţi şi îi face chiar să rămână mai mult timp la terasă. În acest fel, ei vor comanda mai multe preparate şi băuturi din meniu şi vor creşte vânzările restaurantului.

Clienţii vor fi mai mulţumiţi şi vor împărtăşi prietenilor experienţa plăcută de la restaurant, deci vor face un fel de publicitate, iar asta va aduce mai mulţi oameni la terasă pe viitor. 

3. Spaţiul devine mai primitor şi confortabil

Prin folosirea acestor structuri de umbrire, spaţiul devine mai primitor, va fi protejat de factorii externi şi va satisface dorinţa mare a clienţilor de a petrece mai mult timp în aer liber la terasă.

Există şi posibilitatea de a alege un model de pergolă cu lamele prevăzute cu iluminare cu LED-uri, sau cu finisaje disponibile într-o gamă de culori atractivă, ceea ce face ca spaţiul terasei să devină şi mai confortabil şi atrăgător.

4. Economisirea costurilor

Prin achiziţionarea unei pergole retractabile, poţi scăpa de stresul creat de amenajarea ambientului, ce poate fi afectat de vremea capricioasă. În plus, vei scăpa şi de grija sistemelor de ventilaţie, pentru că vei putea controla cantitatea de aer care să pătrundă în interiorul terasei, printr-o apăsare de buton. Acoperişul pergolei poate fi retractat prin telecomandă, astfel aerisirea ei se face simplu şi rapid.

5. Protecţie împotriva intemperiilor

Pergola este cea mai bună soluţie pentru crearea de spaţii individuale şi pentru a oferi protecţie împotriva intemperiilor, a soarelui puternic, vântului şi ploii pe terasele hotelurilor şi restaurantelor.

Cele mai populare modele sunt cele cu acoperiş retractabil automatizat, care îţi permite reglarea nivelului de întunecare a terasei în funcţie de vreme, cum sunt, de pildă, sistemele de pergole retractabile de aluminiu pe acest site. Pentru că au la bază tehnologii de ultimă generaţie, aceste echipamente sunt  foarte rezistent la acţiunea factorilor de mediu, chiar şi a zăpezii. Aceste pergole pot avea închideri din sticlă sau zipscreen pentru mai multă umbră. Ele sunt astfel proiectate pentru a fi utilizate în toate condiţiile de sezon.

6. Siguranţă şi atmosferă plăcută pe terasă

Pentru a avea un avantaj competitiv şi deci o afacere profitabilă, trebuie să ţii cont de o mulţime de elemente care cresc unicitatea restaurantului pe piaţă: selectarea meniului, curăţenie, siguranţă, ambianţă, excelenţă în servicii şi ospitalitate, preţuri atractive.

Un rol important îl are şi instalarea unei pergole, care reprezintă o investiţie excelentă pe termen lung, atât pentru un spaţiu mic cât şi pentru unul mai mare. Aceasta este în prezent o opţiune unică, elegantă, sigură, practică şi funcţională ce îmbunătăţeşte atmosfera spaţiului, atrage clienţii şi protejează împotriva factorilor meteorologici nefavorabili.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.