Exista situatii in care acel multumesc pe care o companie doreste sa il adrese angajatilor, colaboratorilor sau celor mai fideli clienti este insotit de un cadou, in semn de pretuire. Frecvent, astfel de gesturi se fac in preajma sarbatorilor, cu ocazia aniversarilor sau zilei companiei respective. Cosuri cadou nu ofera doar companiile, ci si persoane care prefera sa ofere un altfel de multumesc celor de care se simt apropiate sau carora vor sa le exprime recunostinta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Specialistii de la Boutique Cadeaux spun ca urmatoarele tipuri de cosuri cadou sunt foarte potrivite pentru a fi oferite de Craciun, Paste, 1 sau 8 martie, aniversari, 1 iunie. Toate tipurile de cosuri recomandate au un numitor comun – accesibilitatea.

Cosuri cadou cu produse traditionale romanesti

Cosurile care includ produse alimentare traditionale au marele avantaj de a se plia pe gusturile celor mai multi, pentru ca spun ceva despre ceea ce cunosc si cu care sunt familiarizati. Toate produsele incluse vorbesc despre diferite zone ale Romaniei. Pot fi oferite in cele mai diverse situatii - cadouri de Craciun, de Paste si de ce nu, cu diverse ocazii, partenerilor de afaceri straini pentru a li se transmite o mica parte din spiritul romanesc.

Produsele din cos sunt intre cele mai diverse – de la cozonaci aromati si fursecuri de casa, la zacusca si dulceata si pana la vinuri de colectie, precum cele obtinute pe Domeniile Zoresti. Toate produsele poarta acea amprenta care aminteste de “acasa” – gust desavarsit care aminteste de zilele in care bunicile sau mamele puneau pe mese preparate gustoase pentru cei ai casei sau pentru musafiri.

Cosuri cu produse alimentare din diferite colturi ale lumii

Pe de alta parte, cum marile orase ale Romaniei sunt localitati multiculturale, cosurile care amintesc de diferite colturi ale lumii sunt foarte potrivit de oferit. In Bucuresti, de exemplu, exista corporatii in care, pe langa romani, lucreaza italieni, belgieni s.a.m.d. Acestia se vor bucura sa primeasca cosuri cu daruri care amintesc de locurile in care s-au nascut.

Produsele incluse in astfel de cadouri sunt diverse: vinuri obtinute in Europa, pe domenii foarte cunoscute, ciocolata belgiana pentru cele mai exigente gusturi, celebrul panettone, atat de indragit de italieni, praline si bomboane de ciocolata cu un gust demential, boabe de cacao sau diferite tipuri de cafea. Fiecare cos cadou trebuie sa inspire ceva si va reusi sa faca acest lucru doar daca include cele mai bune produse.

Cosuri personalizate cu produse alimentare pentru domni sau pentru doamne

Anterior au fost prezentate variante generale pentru cosurile cadou, insa acestea pot fi achizitionate tinand cont de un continut personalizat – pentru doamne sau domni. Cele mai multe femei se vor bucura sa primeasca un cos in care au fost incluse produse precum ciocolata belgiana, praline si bomboane de ciocolata, macarons, Champagne Dom Perignon Blanc sau alte tipuri fine. Pe de alta parte, barbatii vor aprecia un cos care contine un whisky bun sau vinurile pe care le apreciaza.

Cosuri cadou cu dulciuri pentru copii

Cosurile cadou pot fi un cadou potrivit si pentru copii - la aniversari, final de an scolar, petreceri corporate pentru copiii angajatilor, de sarbatori sau de ziua copilului. Produsele pentru cosurile cu cadouri care ajung la copii trebuie sa fie atent selectionate, sa aiba o calitate premium si un gust desavarsit. Prajiturile, acadelele, figurinele din ciocolota, bomboanele, batoanele de ciocolata, biscuitii si alte produse dulci indragite de copii, pot face deliciul acestora.

Cosuri cu produse cosmetice

Nu in ultimul rand, un cos cadou poate sa includa produse cosmetice de buna calitate - parfumuri, candele, sapunuri decorative, uleiuri aromate, diverse produse pentru ingrijirea corpului.

La modul ideal, la alegerea cosului trebuie sa se tina cont de profilul persoanei care il va primi, in masura in care este posibil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.