Optimizarea SEO este in permanenta schimbare, prin urmare cei care activeaza in acest domeniu trebuie sa fie intotdeauna la curent cu ultimele trenduri. In aceste conditii, este recomandata participarea la cursuri SEO Bucuresti, spre exemplu in cadrul JediSEO School, prima scoala de SEO din Romania, creata de Ovidiu Joita, fondatorul agentiei de marketing online iAgency.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In trecut, "sa faci SEO" in Romania insemna sa iti inscrii site-ul in cateva directoare web si sa creezi un continut bazat pe repetitia cuvintelor cheie. Prin urmare, in acea perioada au aparut numerosi asa-zisi "experti SEO" in tara noastra. Astazi, insa, aceasta activitate este una mult mai complexa, intrucat peisajul internetului si marketingului online s-a schimbat drastic, iar Google si-a imbunatatit considerabil algoritmii.

In 2019, nu te mai poti numi expert SEO decat daca ai o experienta indelungata in domeniu sau daca participi la cursuri SEO Bucuresti, sub indrumarea adevaratilor profesionisti in marketing online. Prima promotie JediSEO School tocmai a absolvit cursurile, dupa doua luni de training intensiv, de trei ori pe saptamana. Urmatorii "elevi" vor incepe "orele" in luna iunie 2019, iar in continuare vei afla de ce trebuie sa te numeri si tu printre ei:

1. Sa afli bazele optimizarii SEO. Fie ca ai luat calea antreprenoriatului si te pregatesti sa iti deschizi primul magazin online, fie ca lucrezi in marketing, te vei "lovi" cu siguranta de optimizarea SEO si este obligatoriu sa stii ce inseamna acest lucru in 2019. Pe internet, poti gasi multe surse inselatoare, insa daca participi la cursuri SEO in Bucuresti, vei afla de la experti exact ce trebuie sa stii.

2. Sa afli care sunt trendurile in marketing online in 2019. Marketingul online se schimba radical de la an la an, iar ce era valabil in urma cu cateva luni poate fi considerat deja invechit astazi. Prin urmare, daca investesti resurse in acest domeniu pentru site-ul tau, fie ca vorbim de timp sau bani, trebuie sa stii ca acestea se duc in directia corecta. La cursurile SEO din Bucuresti vei afla, spre exemplu, de ce trebuie sa acorzi o atentie sporita versiunii de mobil a site-ului tau si de ce experienta utilizatorilor este cruciala pentru pozitiile ocupate de acesta in Google.

3. Sa pui intrebari si sa primesti raspunsuri relevante. Daca lucrezi in marketing, foarte probabil ai multe curiozitati sau intrebari fara raspuns legate de optimizarea SEO. Daca nu doresti sa iti intrebi colegii sau superiorii, intrucat acestia ar putea considera ca nu esti suficient pregatit, sau daca pe forumuri nu gasesti raspunsuri relevante, solutia ideala pentru tine este sa te inscrii la cursuri SEO in Bucuresti. Vei afla exact ce te intereseaza, de la unii dintre cei mai mari profesionisti.

4. Sa cunosti personalitati din domeniu. Pe langa Ovidiu Joita, care are o experienta de peste 15 ani in marketing online si conduce de 11 ani iAgency, participantii de la prima editie a cursurilor SEO din Bucuresti au mai avut ocazia sa ii intalneasca pe: Liviu Taloi (specialist marketing online, Google Analytics, UX); Eugen Potlog (specialist UX); Horia Neagu (specialist SEO); Ionut Munteanu (owner WebDigital, specialist marketing online si PPC) si Razvan Gavrilas (owner CognitiveSEO, top 10 international SEO tools).

Daca te vei inscrie la urmatoarea promotie JediSEO School, ale carei cursuri SEO in Bucuresti incep pe 3 iunie in sediul iAgency din apropierea Piatei Unirii, vei beneficia si tu de toate aceste avantaje si vei invata sa stapanesti "forta" Google.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.