Iphone X este cu siguranta telefonul vedeta al celor de Apple. Lansat cu doar jumatate de an in urma, acest telefon se afla pe lista de dorinte al tuturor iubitorilor de telefoane inteligente. Daca te numeri printre norocosii posesori ai acestei bijuterii cu siguranta ai face orice sa il pastrezi intact o perioada cat mai indelungata. Si de ce nu, ii poti transfera putin din personalitatea ta printr-o husa care sa te reprezinte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata care sunt principale motive pentru care ar fi bine sa folosesti o husa pentru telefonul tau:

1.      Protejeaza carcasa din sticla a telefonului tau iphone X cu o husa potrivita.

Telefonul Iphone X este cu siguranta unul dintre cele mai inovative telefoane create vreodata. Acesta aduce pe piata o serie de noutati tehnologice cum ar fi recunoasterea faciala, ecran cat vezi cu ochii, cartografiere faciala si multe alte inovatii.

Carcasa din sticla atat pe fata cat si pe spate, fac insa acest telefon nu doar unul deosebit cat si unul pretentios. Desi producatorii se lauda cu folosirea unor materiale de cea mai buna calitate, tot ei recomanda folosirea  huselor de protectie in special pentru Iphone X.

Faptul ca avem de-aface cu un telefon aproape total din sticla, cu margini rotunjite si dimensiuni extrem de reduse, creste sansa de alunecare a acestuia.

Camera si senzorii de pe spatele telefonului beneficiaza de tehnologie sofisticata de ultima generatie, iar protejarea acestora devine obligatorie. In topul defectiunilor telefoanelor mobile, provocate de neatentie se afla spargerea ecranului si zgarierea camerei foto.

O husa iPhone X potrivita va spori cu siguranta rezistenta telefonului tau. Din fericire exista pe piata, o varietate de huse, insa atunci cand o alegi pe cea mai potrivita pentru tine nu uita sa pui accent pe calitatea si rezistenta acesteia. O husa de protectie de calitate, confectionata din materiale rezistente iti va proteja telefonul mai mult de cat o poate face o husa obisnuita.

Husele pentru Iphone X pot fi de tip carcasa sau flip over, in functie de cat de mare este suprafata pe care iti propui sa o protejezi: doar lateralele si spatele sau ambele parti ale telefonului.

Acestea pot fi piele naturala, plastic, policarbonat sau silicon.

Incidentele pot aparea la orice pas, asadar este vital ca telefonul tau sa ramana intact chiar si in urma unui astfel de eveniment nedorit. Factorii care pot influenta rezistenta telefonului tau sunt de asemenea si praful, umezeala, apa sau expunerea la soare.

2.      Poti schimba aspectul telefonului tau de cate ori doresti, cu ajutorul unor huse de telefon.

 Alegerea unui Iphone X nu este intamplatoare si cu siguranta iti doresti ca acest telefon sa te reprezinte in totalitate. Si ce modalitate mai buna decat personalizarea acestuia in stilul tau?

Indiferent ce tip de personalitate ai si care sunt preferintele tale in materie de design, exista cel putin o husa de telefon mobil in magazinul LERATO creata pe placul tau.

De la design-uri florale diverse, la mandale sau chiar modele infrumusetate cu pietre semipretioase carcasele Liquid Cristal ofera o nota de eleganta si romantism telefonului tau.

Daca preferi genul sportiv sau army, carcasele UAG confectionate in conformitate cu standardele militare sunt accesorii deosebite ce nu vor trece neobservate.

Pentru persoanele sofisticate, carcasele de telefon din silicon, in culori uni pot fi cea mai buna alegere. In plus, materialul din care sunt confectionate este foarte placut la atingere.

Pentru cei indrazneti sau adolescenti exista husele de telefon cu forme de animale sau desene animate.

O noutate inedita o reprezinta husele Iphone X ce imita materiale precum marmura, lemnul sau materialele textile.

Telefonul tau preferat poate reflecta personalitatea ta! Trebuie doar sa alegi husa cea mai potrivita pentru tine. Si intrucat preturile acestora sunt destul de accesibile, o poti schimba oricat de des doresti.

1.      Bucura-te de toate aplicatiile la intreaga lor capacitate, folosind carcasa de telefon potrivita.

Poate cel mai important aspect al unei carcase de calitate, este compatibilitatea acestuia cu incarcatoarele wireless. Statiile si suporturile de incarcare fara fir sunt din ce in ce mai des intalnite in spatiile publice, de exemplu in aeroporturi, hoteluri, cafenele, mall-uri, etc. O carcasa nepotrivita te poate forta sa fii nevoit sa o scoti la fiecare incarcare si astfel sa risti sa o pierzi sau sa iti deteriorezi telefonul accidental.

De asemenea, aplicatiile de tip recunoastere faciala sau senzorii de pe spatele telefonului functioneaza in parametrii normali atat timp cat acestea nu sunt zgariate sau deteriorate.

Iphone X se bucura de un ecran cu o luminozitate spectaculoasa, culori puternice si clare dar si o suprafata generoasa de display. Iar tu te poti bucura in voie de toate acestea atat timp cat pastrezi dispozitivul intact.

Telefonul Iphone X este cunoscut si sub denumirea Iphone 10, sunt corecte ambele variante, asadar daca esti in cautarea unei huse in mediul online, verifica si categoria de produse “Huse Iphone 10”.

Asadar protectia telefonului tau, folosirea tuturor aplicatilor inovative ale acestuia dar si posibilitatea personalizarii sunt cele 3 motive care fac din alegerea unei huse calitative un lucru necesar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.