AXXIS Nova Resort&SPA, primul concept integrat de la malul Mării Negre, a fost desemnat cel mai bun proiect al anului 2021în cadrul Romanian Property Awards, câştigând cel mai râvnit trofeu al galei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trofeul a fost ridicat de către dezvoltatorii proiectului, oamenii de afaceri Florin şi Daniel Cârstocea, care au ţinut un discurs emoţionant în care au prezentat cum a luat naştere conceptul AXXIS Nova Resort&SPA şi dorinţa de a dezvolta litoralul românesc la standarde nemaîntâlnite până acum.

“Acest trofeu este o recunoaştere a eforturilor noastre, un lucru extraordinar. Am pornit cu un proiect integrat la malul mării, pe o idee clară pe care am conturat-o alături de fiul meu şi de arhitecţi de-a lungul a 2-3 ani. Avem 5 hectare în prima linie la mare, în Mamaia Nord, lângă cluburi, în prima linie de lângă Constanţa, pe care construim un resort în care turiştii şi proprietarii să aibă tot ce le trebuie la îndemână”, a declarat Florin Cârstocea, dezvoltatorul AXXIS Nova Resort&SPA.

AXXIS Nova Resort&SPA este un proiect mixt care cuprinde 6 blocuri cu apartamente de lux şi un hotel de 5 stele: AXXIS Mundi. Este dezvoltat pe Bulevardul Mamaia Nord 145, acolo unde a fost inaugurat recent primul showroom şi birou de vânzări de la locaţie.

Lucrările de construcţie au început în toamna anului trecut, cu primul din cele 6 blocuri, Madrid – care urmează să fie finalizat în a doua jumătate a anului viitor.

Acesta va fi urmat de alte cinci blocuri, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena şi Lisabona – ceea ce înseamnă că proiectul va aduce peste 1.000 de apartamente de lux pe litoral.

AXXIS Nova Resort & SPA aduce un concept integrat în România, în care segmentul rezidenţial se îmbină perfect cu segmentul hotelier de 5 stele şi facilităţile de lux: SPA, Centru Comercial cu magazine, cafenele şi restaurante de lux, Casino, piscine interioare şi exterioare încălzite, plajă de peste 20.000 mp, spaţii verzi de peste 15.000 mp, hotel de animale, locuri de joacă pentru copii interioare şi exterioare, terenuri de volei, tenis şi fotbal etc.

Conceptul integrat AXXIS Nova Resort&SPA este gândit pentru a rămâne deschis tot timpul anului, oferindu-le proprietarilor un randament financiar de minim 7%, calculat pe o perioadă de 60 de zile pe an.

Prin facilităţile şi serviciile high-end pe care le oferă, AXXIS Nova Resort& SPA a fost conceput să intre în competiţie cu destinaţii exclusiviste din întreaga lume şi să devină un punct de referinţă pe piaţa autohtonă de real estate, dar şi pe cea hotelieră.

“Conceptul nostru integrat a impresionat şi a atras mulţi cumpărători încă de la lansare, cu o mică sincopă la debutul războiului. Cred cu tărie că acest tip de proiect poate fi dezvoltat în orice zona a ţării, nu numai pe litoralul românesc, inclusiv la munte. Pentru că într-adevăr în ziua de astăzi, când majoritatea lucrurilor se fac prin apăsarea unui buton, românii îşi doresc să aibă totul la dispoziţie nu neapărat din comoditate, ci pentru eficientizarea timpului.”, a mai adăugat Florin Cârstocea în discursul de pe scena Romanian Property Awards.

Romanian Property Awards reprezintă licenţa Internaţional Property Awards care gestionează întregul proces de selecţie, înregistrare, reprezentare a liderilor Real-Estate din România în elita continentală şi mondială.

Pentru mai multe detalii despre AXXIS Nova Resort & SPA, accesaţi site-ul: www.AxxisNova.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.