Preşedintele Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, domnul deputat Sabin Sărmaş, alături de domnul Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, vor susţine astăzi, 29 iunie, la finalul sesiunii de vot în plen, o declaraţie de presă privind impactul Legii Interoperabilităţii asupra eficienţei actului administrativ din cadrul administraţiei publice centrale şi locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legea Interoperabilităţii a fost adoptată astăzi de Camera Deputaţilor. Adoptarea acestui act normativ reprezintă un pas important şi esenţial pentru digitalizarea administraţiei publice şi a României. Odată cu implementarea platformei naţionale de interoperabilitate, cetăţenii vor asista la o adevărată revoluţie a modului în care sunt livrate serviciile publice. Legea Interoperabilităţii reprezintă şi un important obiectiv PNRR atins.

 

 

Preşedinte

Ioan-Sabin Sărmaş

 

29 iunie 2022

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.