Duminică dimineaţa, în ziua meciului România - Danemarca, oraşul Cluj-Napoca a devenit capitala fotbalului feminin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

200 de fete cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani au venit încă din zori la Baza Unirea din Mănăştur pentru a juca fotbal în cadrul festivalului FIFA Live Your Goals.

Îndrumate de selecţionerul echipei naţionale de fotbal feminin, Mirel Albon, şi de câteva dintre componentele selecţionatei pe care o pregăteşte, cele mici au învăţat tehnica lovirii balonului cu piciorul şi cu capul, şi şi-au dezvoltat coordonarea şi mobilitatea prin mai multe exerciţii şi jocuri cu mingea de fotbal.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. „Din numărul participantelor în acest proiect ne dăm seama că fetele din România chiar doresc să joace fotbal. Iar acest lucru ne dă încredere atunci când ne referim la dezvoltarea fotbalului feminin în ţara noastră”, a spus preşedintele FRF.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.