Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a participat astăzi, 3 iunie 2016, la o întâlnire cu angajaţii şi conducerea Atelierelor CFR Griviţa.

În cadrul discuţiilor, Cătălin Predoiu a declarat că domeniul economic este prioritar în programul său: “Chiar dacă Primăria Municipiului Bucureşti nu are o legătură directă cu domeniul feroviar, putem să sprijinim acest domeniu. Putem crea un Consiliu consultativ la Primărie cu patronatele şi sindicatele. Vrem să deschidem Primăria către activitatea economică (…) Reformarea transportului în comun are ca elemente centrale regândirea şi operaţionalizarea Autorităţii Metropolitane de Transport Bucureşti”.

Candidatul PNL Cătălin Predoiu a precizat că este nevoie de un sprijin reciproc între Primărie şi toţi locuitorii Capitalei: ”Veniţi pe 5 iunie la vot, doar aşa puteţi influenţa activ Primăria. Votaţi util dacă vreţi dezvoltare economică,  votaţi PNL, votaţi Cătălin Predoiu, altfel voturile se risipesc. Eu nu m-am baricadat niciodată în birou. Eu vin din privat, din activitatea economică. Trebuie să vă creăm condiţii pentru dezvotarea economică a oraşului nostru”, a declarat Cătălin Predoiu în cadrul întâlnirii de la Atelierele CFR Griviţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.