Aproximativ 80 de fani ai echipei AS Saint-Etienne au ratat, joi seară, meciul din deplasare cu Manchester United, din Liga Europa, deoarece au fost prea zgomotoşi în avion şi i-au deranjat pe ceilalţi pasageri, astfel că au fost daţi jos la Dusseldorf, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia ca fanii să fie daţi jos din avion a fost luată de comandantul aeronavei, îngrijorat de agitaţia creată şi de faptul că suporterii cântau foarte tare. La aeroportul din Dusseldorf, fanii au fost luaţi în primire de poliţişti. Avionul şi-a continuat călătoria spre Manchester cu restul pasagerilor.

"Colectivul suporterilor blocaţi la Dusseldorf" a postat pe reţelele de socializare o scrisoare deschisă prin care solicită companiei Eurowings să îşi ceară scuze pentru că din cauza sa fanii Saint-Etienne au ratat "cel mai important meci din ultimii 40 de ani". Fanii mai cer ca Eurowings să le ramburseze banii pentru cazarea în Germania şi biletele la meci.

Vineri, UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară care vizează clubul AS Saint-Etienne, ca urmare a comportamentului fanilor la meciul cu Manchester United, din prima manşă a 16-imilor Ligii Europa. Gruparea franceză riscă scancţiuni din cauza comportamentului necorespunzător al suporterilor, pentru că fanii au aprins torţe şi au aruncat cu diverse obiecte.

Cazul va fi analizat de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA la 23 martie.

Echipa AS Saint-Etienne a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0, de Manchester United, în turul 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Manşa secundă va avea loc săptămâna viitoare.


Chants des supporters de l'ASSE dans l'avion de francebleu-stetienneloire

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.