Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al FC Dinamo, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că gruparea bucureşteană va încasa o sumă “dincolo de aşteptări” din vânzarea lui Deian Sorescu, el vorbind de posibilitatea ca aceasta să ajungă la 1,5 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suma este dincolo de aşteptările noastre. Pe lângă banii pe care îi încasăm cash, urmează să mai încasăm şi diverse bonusuri în funcţie de anumite criterii, iar suma poate ajunge la 1,5 milioane. E o tranzacţie pe care o considerăm foarte reuşită şi, fără falsă modestie, mă felicit că în vară am rezistat tentaţiilor de a-i da drumul. Pentru Dinamo, e mult mai bine ce s-a întâmplat acum. Am păstrat 15%, a spus deja domnul Mureşan”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

FC Dinamo Bucureşti şi KS Rakow Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Deian Sorescu la clubul polonez.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa "alb-roşie", în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României, a marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Rakow Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.