Olandezul Max Verstappen a declarat că “devine un pic plictisitor” să îl vadă pe britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) câştigând în Formula 1, însă crede că el şi echipa Red Bull sunt pe calea cea bună pentru a schimba situaţia, relatează planetf1.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Devine un pic plictisitor să îl vedem pe Lewis câştigând, astfel că trebuie să schimbăm asta”, a spus Verstappen.

El consideră că eventualele succese viitoare ale lui Hamilton depind mai mult de monopostul pe care îl va conduce decât de britanic. “Lewis înaintează în vârstă, astfel că sigur se va opri la un moment dat. Sincer, va depinde de echipă. Nu va depinde de Lewis. Dacă Mercedes va construi în continuare monoposturi dominante, cu siguranţă el va câştiga. Astfel că va trebui să ne asigurăm, ca echipă, că îi putem învinge”, a precizat olandezul. “Cred că suntem pe calea cea bună. Câd vezi puterea motorului comparativ cu Mercedes şi Renault, suntem foarte aproape de Mercedes, astfel că acest lucru este promiţător pentru anul viitor”, a mai afirmat el.

La 3 noiembrie, pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a câştigat al şaselea titlu de campion mondial în Formula 1, al treilea consecutiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.