Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că echipa lui s-a făcut de râs în meciul cu formaţia macedoneană Shkendija, în Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe o scară de la 1 la 10, sunt supărat 11. Am pierdut, dar nu am jucat prost, chiar. Au avut un gol norocos. Un prieten din firma mea, asociat de-al meu, a spus că cu un portar bezmetic şi cu un vârf inexistent nu poţi câştiga. Şi am terminat. Nu e vorba de vinovaţi (n.r. - dacă este Marius Croitoru vinovat). Echipa a jucat ce trebuia să joace, a încercat. Am primit golul ăla norocos după care ei s-au blocat. Am avut un 11 metri clar. Dugandzici nu a existat în seara asta. Am avut câteva mingi în careu şi nu s-a întâmplat nimic, vârful de atac să fie acolo. Nu vreau să fac o analiză să câştig. Ne-am făcut de râs şi îmi pare rău pentru evenimentul ăsta, negativ, am ratat o oportunitate imensă pentru Botoşani şi pentru fotbalul nostru, rămânem o echipă mică, ne-a bătut o echipă care nu e mai bună ca noi, categoric şi mai norocoasă, atâta tot.(n.r. - despre viitorul antrenorului Croitoru) Nu, la mine sută la sută (n.r. - încredere) Nu după un meci tragem o concluzie şi nu la cald. Eu cred mult în Marius, nu văd echipa mea fără niciun fel de valoare, o echipă proastă", a declarat Iftime, la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67.

Golul a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2.

De la oaspeţi a fost eliminat Alimi, în minutul 67, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Dacă s-ar fi calificat, FC Botoşani ar fi întâlnit, pe teren propriu, pe Tottenham, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.