Tehnicianul echipei Dinamo, Dusan Uhrin Jr., a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că după părerea sa coronavirusul a provocat “prea multă panică”, el menţionând că în Cehia panica este chiar mai mare decât în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că e prea multă panică pentru coronavirus. Şi în Cehia e multă panică pentru nimic, magazinele sunt aproape goale. În Cehia e la fel, poate mai rău decât aici. Aşa sunt cehii”, a spus Uhrin, potrivit telekomsport.ro.

În ceea de priveşte meciul de vineri, cu Academica Clinceni, contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii I, Uhrin a declarat că este important ca echipa sa să se concentreze la toate partidele. ”Avem nevoie de cele trei puncte. Perovic poate să joace, Perovic e pregătit să joace. Montini nu ştiu dacă va juca, voi decide mâine dimineaţă dacă e pregătit. Important pentru noi e să ne concentrăm la fiecare meci, nu doar cu Viitorul. Cu siguranţă, va fi un meci bun, dar am pierdut cu Sepsi, cu Hermannstadt, aşa că trebuie să ne concentrăm doar pe echipa noastră. Vrem să trecem de aceste două meciuri cu bine. Avem o ţintă, să terminăm pe primul loc în play-out şi e foarte importantă şi Cupa”, a adăugat el.

Fotbalistul Ioan Filip a afirmat că play-out-ul este “o luptă pentru supravieţuire”. “Din moment ce eşti în play-out înseamnă că poţi retrograda. Ar fi important ca noi să ne luăm măsuri, să nu avem această grijă a retrogradării. Vreau să ne concentrăm pentru anul acesta, să câştigăm play-out-ul şi să se facă o echipă competitivă pentru anul viitor. Nu cred că doar anul acesta s-a greşit, s-a greşit şi anul trecut şi tot aşa. Sunt multe greşeli pe care le face chiar şi conducerea, chiar şi noi ca jucători. Trebuie să tragem ponoasele. Cupa României ar salva sezonul. Plus o calificare în Europa, au trecut ceva ani peste Dinamo de când nu a mai fost în preliminarii", a declarat Filip.

Meciul Dinamo – Academica Clinceni, din prima etapă a play-out-ului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.