UEFA a anunţat, miercuri, că a deschis proceduri disciplinare care vizează FRF după meciul România – Suedia, din 15 noiembrie, scor 0-2, din preliminariile Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia riscă sancţiuni pentru un banner interzis, pentru scandări interzise, folosirea de obiecte pirotehnice şi aruncarea de obiecte.

Cazul va fi analizat la 12 decembrie de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA.

În plus, UEFA a anunţat că s-a deschis o anchetă disciplinară după “presupusele incidente rasiste” semnalate la meciul de la Bucureşti.

La 15 nnoiembrie, reprezentativa României a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020.

În minutul 19, meciul a fost oprit pentru scurt timp de arbitru după ce fanii români au aruncat petarde pe teren. În minutul 81, arbitrul a oprit din nou partida din cauza unor scandări rasiste în tribune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.