Cu trei jucători, Real Madrid este clubul cel mai bine reprezentat în echipa Ligii Campionilor, după ce a învins, sâmbătă, pe Liverpool. Mohamed Salah este singurul jucător al roş-albaştrilor prezent în primul 11, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În afară de Real Madrid, Manchester City şi Bayern Munchen sunt singurele cluburi care au mai mult de un jucător în această formaţie: Joao Cancelo şi Riyad Mahrez pentru Sky Blues, Robert Lewandowski şi Leroy Sane pentru elevii lui Julian Nagelsmann.

Liverpool este reprezentată doar de Mohamed Salah, care a marcat 8 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 13 meciuri.

Echipa Ligii Campionilor, în opinia forului european, este următoarea: Courtois (Real Madrid) - Militao (Real Madrid), Cancelo (Manchester City), Reinildo (Atletico Madrid) - Sane (Bayern Munich), Mahrez (Manchester City), Danjuma (Villarreal), Salah (Liverpool) - Haller (Ajax Amsterdam), Lewandowski (Bayern Munich), Benzema (Real Madrid).

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.