Turnul Eiffel va fi iluminat în fiecare seară timp de câteva minute, începând din data de 10 iunie, în culorile participantelor la Campionatul European de fotbal, naţiunea care va fi reprezentată în fiecare seară urmând să fie aleasă de fani, informează le Journal du Dimanche.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Parisului şi compania Orange au pus la punct un sistem prin care suporterii vor putea să aleagă naţiunea ale cărei culori vor apărea pe Turnul Eiffel, din zece iunie, în fiecare seară, de la ora locală 22.55, la zece minute după ultimul meci al zilei.

În fiecare zi, operatorul de telefonie mobilă va face un bilanţ al mesajelor de încurajare postate pe Facebook, Twitter şi pe Instagram cu hashtaguri ca #FRA pentru Franţa şi #BEL pentru Belgia. Turnul va fi iluminat în seara respectivă în culorile echipei cu cele mai multe mesaje. 

Pentru alimentarea celor 1.200 de proiectoare se vor folosi 120 de kilometri de cabluri.

Turneul final al Campionatului European de fotbal se va desfăşura în Franţa, în perioada 10 iunie - 10 iulie. Naţionala României, care face parte din grupa A, va juca în meciul de deschidere, cu echipa Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.