Portarul francez Thomas Chesneau şi fundaşul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului dinamovist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franţa şi format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competiţional.
 
Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanţa, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviştilor, reuşit de Mirko Ivanovski.
 
6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo Bucureşti în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) şi Balthazar Pierret (Boulogne).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.