Tehnicianul echipei Politehnica Iaşi, Flavius Stoican, a declarat miercuri seară, după meciul cu Dinamo, scor 0-0, că îşi felicită jucătorii pentru ceea ce au realizat în acest an deşi s-au confruntat cu probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Una peste alta felicit jucătorii pentru ce au realizat în acest an, indiferent de condiţii, de probleme, cu două etape înainte de final suntem matematic în Liga I. Sunt mulţumit de ce au arătat jucătorii pe teren. Am avut probleme înainte de meci, doi jucători au suferit indigestie. Am crezut până la final că putem să ne salvăm matematic”, a spus Stoican la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a remizat, miercuri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I.

Tot miercuri, Dunărea Călăraşi a învins cu scorul de 2-0 Concordia Chiajna, rezultat în urca căruia echipa din Chiajna a retrogradat.

Joi este programată ultima partidă a etapei, Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari, de la ora 20.30.

Clasamentul play-out-ului: 1. Dinamo – 42 de puncte, 2. Gaz Metan Mediaş – 39 de puncte (11 jocuri), 3. FC Botoşani - 38 de puncte, 4. Poli Iaşi – 31 de puncte, 5. FC Voluntari – 27 de puncte (11 jocuri), 6 (loc de baraj). Dunărea Călăraşi – 25 de puncte, 7 (loc retrogradabil). Hermannstadt – 24 de puncte, 8 (loc retrogradabil). Concordia Chiajna – 16 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.