Statuia din Malmo a lui Zlatan Ibrahimovici a fost din noi vandalizată, probabil de fani nemulţumiţi ai Malmo FF, care se consideră trădaţi după ce fostul internaţional suedez a devenit coproprietar al clubului Hammarby, preluând 25 la sută din acţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoane necunoscute au încercat să-i taie picioarele statuii de bronz, de 3,5 metri. Statuia a fost împrejmuită de autorităţi pentru că este în pericol să cadă.

 

Statuia a fost vandalizată şi luna trecută, când a fost incendiată şi de unul dintre braţe a fost agăţat un capac de toaletă. Fanii şi-au arătat nemulţumirea folosind şi saci de gunoi, şi un fular al Hammarby.

În plus, suporterii grupării Malmo au lansat o petiţie pentru mutarea statuii din oraş.

Zlatan Ibrahimovici, în vârstă de 38 de ani, care şi-a început cariera la Malmo, a anunţat că a ajuns la un acord cu Hammarby şi AEG pentru dezvoltarea clubului suedez pe plan internaţional. Compania AEG este proprietara clubului Los Angeles Galaxy, unde Ibrahimovici a evoluat două sezoane şi a marcat 53 de goluri în 56 de meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.