Nicolae Stanciu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi din echipa naţională trebuie să facă la meciul cu Spania ceva pentru a îmbunătăţi imaginea de la confruntarea cu Suedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Meciul contează foarte mult, cred că este important să terminăm anul cu un rezultat pozitiv. Pentru noi meciul contează foarte mult, trebuie să facem cumva să ne îmbunătăţim imaginea pe care am lăsat-o românilor după meciul cu Suedia. Ne-am câştigat locul pentru Liga Naţiunilor. Vom încerca să mergem de acolo la Euro. Fanii cred că sunt la fel de dezamăgiţi şi trişti ca noi. Ei încă cred în noi şi ne susţin, cred că vor veni să ne vadă pe noi şi nu pe spanioli, aş vrea să cred lucrul ăsta. Dacă nu îi interesa soarta naţionalei renunţau la bilete şi nu veneau în număr atât de mare. Dacă nu muncim toţi şi nu alergăm toţi normal că vine Suedia şi ne bate. Ca să batem pe Suedia trebuie să alergăm mai mult decât Suedia. Ar trebui să facem asta ca să avem rezultate. Suntem de acord cu critica justificată. Nu cred că se gândeşte cineva să se retragă. Dar la noi critica se duce şi către jignire de cele mai multe ori”, a spus Stanciu.

În ceea ce îl priveşte pe Cosmin Contra, Nicolae Stanciu a precizat că vrea ca el să rămână la naţională. “Am spus după meci că mi-aş dori ca dânsul să rămână. Nu ştiu cum îl putem ajuta noi, decât să încercăm mâine să câştigăm meciul, să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, pentru că numai aşa putem reuşi. Noi sperăm ca dânsul să rămână alături de noi şi să ne calificăm din Liga Naţiunilor”.

Meciul Spania - România va avea luni, de la ora 21.45, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.