Horaţiu Mălăele, Gheorghe Hagi şi Smiley se numără între personalităţile care apar în videoclipul unei campanii a Ligii Profesioniste de Fotbal de conştientizare a pericolului reprezentat de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liga Profesionistă de Fotbal şi Ştefan Stan, autorul imnului ligii, „România, te iubesc!", au implicat sportivi, artişti şi persoane publice în campania de conştientizare a pericolului reprezentat de infecţia COVID-19.

Horaţiu Mălăele, Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian se numără între personalităţile care apar ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”.

Imagini cu lucrători din domeniul sanitar, din poliţie, imagini din Bucureşti şi din ţară, de la Revoluţia din 1989, dar şi din timpul protestelor din ultimii doi ani au fost incluse în videoclipul campaniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.