Simona Halep va juca, miercuri, şi pe tabloul de simplu şi pe cel de dublu la turneul de la Eastbourne, cu premii de 684.080 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit programului anunţat de organizatori, Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, va evolua în optimile de simplu împotriva slovenei Polona Hercog (locul 60 WTA, venită din calificări), în al treilea meci de pe terenul central. Meciul fostului lider WTA va avea loc după confruntarea de simplu masculin Guido Pella (Argentina) – Taylor Fritz (SUA), programată la ora 13.00, şi partida de simplu feminin Elise Mertens (Belgia) – Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie 2, care va începe după ora 14.30.

La dublu, perechea Simona Halep/Raluca Olaru va întâlni în sferturi echipa Alicja Rosolska/Zhaoxuan Yang (Polonia/China), în ultimul meci de pe terenul 4, după o confruntare de dublu feminin şi două de dublu masculin. Primul meci de pe terenul 4 va începe la ora 14.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.