Jucătoarea de tenis Serena Williams este protagonista unui pictorial alături de fetiţa ei, Alexis Olympia Ohanian, în numărul din luna februarie al publicaţiei Vogue.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Williams a fost fotografiată de celebrul Mario Testino, la şase luni după ce a pozat însărcinată pentru coperta ediţiei americane a Vanity Fair.

"Când am văzut prima oară coperta Vogue, am avut lacrimi în ochi. Toate copertele mele Vogue sunt speciale, dar aceasta, alături de superba mea fetiţă Alexis Olympia, cel mai tânăr star de pe prima pagină din Vogue, a fost de neuitat", a scris Williams pe Instagram.

 

 

When I first saw this @voguemagazine cover it brought tears to my eyes. All Vogue covers are special but to share this one with my beautiful daughter @olympiaohanian also the youngest Vogue cover star makes it moment I will never forget. The article is a must read. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie 2017, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul anului trecut, ultima competiţie la care a participat.

Ea a anunţat că nu va participa la Australian Open, deoarece nu se simte suficient de bine pregătită pentru a evolua la nivelul pe care-l doreşte la primul Grand Slam al anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.