Germanul Sebastian Vettel (Ferrari) s-a declarat, vineri, surprins şi şocat de vestea retragerii din Formula 1 a compatriotului său Nico Rosberg, câştigătorul titlului mondial. Anunţul lui Rosberg a provocat sute de reacţii pe reţelele de socializare. Dintre sportivi români, tenismanul Florin Mergea a scris pe Facebook: "Respect, Nico Rosberg. Today you won me over completely!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Foarte surprins şi şocat de anunţul retragerii lui Nico Rosberg! Îţi dorim toate cele bune în viitor, Nico Rosberg! Respect", a notat Sebastian Vettel pe Twitter.

Francezul Romain Grosjean a folosit tot cuvântul "respect", ca reacţie la decizia lui Nico Rosberg. "Respect, prietenul meu!", a scris Grosjean pe Twitter.

Şi danezul Kevin Magnussen i-a urat succes lui Rosberg pe reţelele de socializare.

Mexicanul Sergio Perez a notat că Nico Rosberg este "categoric un mare campion" şi că îl admiră mult şi îl respectă pe german.

Pilotul german Nico Rosberg şi-a anunţat, vineri, retragerea din Formula 1, la 31 de ani, şi la mai puţin de o săptămână după ce a devenit campion mondial pentru prima oară. El mai avea contract cu Mercedes încă doi ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.