Rapperul Sean "Diddy" Combs vrea să cumpere franciza clubului de fotbal american Carolina Panthers, scoasă la vânzare de proprietar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o şansă de a scrie istorie. Nu există un afro-american propritar majoritar în NFL. Mi-ar plăcea să cumpăr Carolina Panthers", a spus Combs într-un mesaj pe Instagram.

În mesajul postat, Combs vorbeşte şi de Colin Kaepernick, primul jucător care a provocat controverse refuzând să stea în picioare la intonarea imnului la meciul de fotbal american. Combs spune că dacă devine proprietar, îl va aduce la echipă pe Kaepernick.

<

 

Attention to the Carolina PANTHERS!! ATTENTION NFL! This is a chance to make history!!! There are NO AFRICAN AMERICAN MAJORITY OWNERS IN THE NFL!!!! I WOULD LIKE TO BUY THE CAROLINA PANTHERS!!! Let’s GOOOOOOO!!!!! Spread the word. Tell the world! No joke.

A post shared by Diddy (@diddy) on

Carolina Panthers Carolina Panthers este scoasă la vânzare pentru trei miliarde de dolari, iar basctebalistul Stephen Curry a anunţat că vrea să-l ajute pe Combs în acest demers. "Vreau să mă implic", a scris el pe Twitter.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.