Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, duminică seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, că FC Steaua nu a jucat ceea ce trebuia, dar nu este "ca la circ", aşa cum a afirmat patronul Gigi Becali. Reghe4campf a mai spus că FC Steaua va ajunge în play-off şi îşi va schimba total jocul şi mentalitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu sunt mulţumit, trebuie să pasăm mult mai mult, să facem mult mai multe pe teren. Trebuie să fie mult mai concentraţi. Este greu, Steaua înseamnă altceva şi jucătorii trebuie să înţeleagă asta. Mă îngrijorează că primim din nou gol din fază fixă. Nu am jucat ceea ce trebuia, dar nu suntem ca la circ. Diferenţa au făcut-o schimbările. O să discut cu jucătorii, mai ales cu cei care au intrat după pauză. Se lucrează foarte bine la antrenamente, numai că în momentul în care o echipă face presiune uzăm foarte mult de mingile lungi. Sunt sigur că vom intra în play-off, vom schimba total ceea ce înseamnă joc şi în primul rând mentalitatea jucătorilor. Trebuie să lase supărăile la o parte, nu pot juca decât zece jucători şi cei care vin de pe bancă trebuie să îşi facă datoria", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf a mai afirmat, în conferinţa de presă de la finalul partidei de la Mediaş, că Steaua ar fi trebuit să beneficieze de un penalti. "Nu sutem mulţumiţi, mai ales că am avut posibilităţi să marcăm al doilea gol. Nu am luat decizia cea mai bună şi cred că am suferit. Am suferit foarte mult la mijlocul terenului, o circulaţie a balonului foarte lentă, le-am dat posibilitatea celor de la Mediaş să fie periculoşi. Din punctul meu de vedere este 11 metri clar la De Amorim. Au fost două reprize total diferite. În prima am stat foarte bine, am marcat, am avut două-trei posibilităţi de a marca. În repriza a doua am primit gol din fază fixă şi am luat decizii proaste în faţa porţii. Jakolis trebuia să îi paseze lui Alibec şi era gol. Sunt sigur că în play-off vom avea meciuri foarte bune. Sunt supărat de ceea ce s-a întâmplat pe teren, pentru că putem mult mai mult. Vom câştiga titlul, staţi liniştiţi", a menţionat Reghecampf.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică seară, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXV-a, penultima a sezonului regulat al Ligii I. Au marcat Sikorski '54 pentru gazde şi Alibec '30 pentru oaspeţi.

Meciul a fost arbitrat de George Cătălin Găman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.