Mai multe personalităţi din lumea fotbalului şi foşti jucători au reacţionat după decesul fostului fundaş al echipei naţionale, Daniel Prodan. Fostul tehnician Emeric Ienei a declarat, joi, pentru News.ro, că este şocat de vestea decesului lui Daniel Prodan, el menţionând că fostul fotbalist, cu care a colaborat, era un om puternic şi ambiţios. La rândul său, fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, pentru News.ro, că Daniel Prodan a fost pentru el aproape ca un fiu şi că decesul fostului fotbalist îi aminteşte de moartea altui jucător, Aurel Rădulescu, survenită în 1979.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi: "Nu pot să cred"

Foştii internaţionali Gheorghe Hagi şi Cosmin Contra s-au declarat şocaţi de vestea decesului fostului lor coleg de la echipa naţională, Daniel Prodan, ei postând mesaje în acest sens pe reţelele de socializare. Mai multe cluburi din Liga I au transmis condoleanţe familiei lui Prodan.

"Nu pot să cred... Rămas bun, Didi Prodan!", a scris Gheorghe Hagi pe Facebook, mesaj pe care tehnicianul l-a postat şi în limba engleză: "I'm in shock... Rest in peace, Daniel Prodan!"

Cosmin Contra: "M-am trezit cu o ştire teribilă"

Cosmin Contra a scris pe Twitter un mesaj despre prietenul său Daniel Prodan: "M-am trezit cu o ştire teribilă. A plecat dintre noi Daniel Prodan, fostul meu coleg si prieten. Să te odihneşti în pace, prietenul meu".

Gică Popescu: În momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje...

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a scris pe Facebook că fostul său coechipier de la echipa naţională Daniel Prodan i-a trimis sms-uri cu câteva minute înainte de a suferi infarctul care l-a răpus.

"În momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje... Mă uit în gol la telefon şi văd ultima noastra conversaţie. Măcar am apucat să ne luăm rămas bun... Odihneşte-te în pace, prieten drag!", a scris Gică Popescu pe Facebook, prezentând mesajele de pe telefonul mobil schimbate cu Prodan.

Dorinel Munteanu: Nici nu vreau să mă gândesc că Didi nu mai este printre noi

Fostul internaţional Dorinel Munteanu, extrem de emoţionat, a declarat, joi, că nu reuşeşte să-şi revină după decesul lui Daniel Prodan, alături de care a evoluat la echipa naţională.

"Am trăit cel puţin cinci ani de zile lângă el, am fost prieteni, nu reuşesc să mă adun, nu-mi vine să cred. Nu pot să cred că aşa un om tânăr, cu energie pozitivă, a plecat dintre noi. Nici nu vreau să mă gândesc că Didi nu mai este printre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a spus Munteanu, în lacrimi, la DigiSport.

Ienei: Sunt şocat. A fost un om extraordinar de puternic şi de ambiţios, a dat totul pe teren

Fostul tehnician Emeric Ienei a declarat, joi, pentru News.ro, că este şocat de vestea decesului lui Daniel Prodan, el menţionând că fostul fotbalist, cu care a colaborat, era un om puternic şi ambiţios.

"Am aflat de tragica veste. Păcat, că a fost tânăr. Dumnezeu să-l ierte. Nu ştiu cum a putut să se întâmple. Avea doar 44 de ani şi era plin de putere. Sunt şocat, pentru că l-am cunoscut, a lucrat cu mine şi a fost un om extraordinar de puternic şi de ambiţios, a dat totul pe teren. A fost un stâlp al apărării acolo unde a jucat, chiar şi la echipa naţională", a spus Ienei pentru News.ro.

Mircea Sandu: A fost aproape ca un fiu pentru mine, dar atât a fost destinul lui

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, pentru News.ro, că Daniel Prodan a fost pentru el aproape ca un fiu şi că decesul fostului fotbalist îi aminteşte de moartea altui jucător, Aurel Rădulescu, survenită în 1979.

"Ce pot să spun în momentele astea? Aseară am aflat, m-a sunat familia. A făcut infarct. Nu a fost doar un apropiat al meu, a fost aproape ca un fiu pentru mine, dar atât a fost destinul lui. Şi a murit. Nu am ce să spun mai mult. Am în ochi tragedia cu Aurică Rădulescu", a spus Sandu pentru News.ro.

Ciprian Marica: Ne va fi greu, aici, fără veselia ta molipsitoare

Fostul internaţional Ciprian Marica a transmis condoleanţe familiei lui Daniel Prodan, el notând, joi dimineaţă, pe pagina sa de Facebook, că îi va lipsi "veselia molipsitoare" a fostului fundaş.

"Să te odihneşti în pace, Didi! Doar Dumnezeu ştie de ce te-a luat aşa de repede la El! Nouă ne va fi greu, aici, fără veselia ta molipsitoare! Drum lin, Tătuca, îmi va lipsi mult râsul tău cu toată fiinţa! :(((( Condoleanţe familiei!", a scris Marica.

Şi clubul Olimpia Satu Mare, la care Prodan şi-a început cariera de fotbalist, şi-a exprimat regretul după decesul fostului fundaş. 

Torje: Un om de la care am învăţat multe, care m-a sprijinit şi sfătuit cu tot ce era mai bun

Jucătorii echipei naţionale Gabriel Torje şi Cristian Săpunaru i-au adus un omagiu lui Daniel Prodan, decedat, miercuri, la 44 de ani, fotbalistul de la Terek Groznîi afirmând că fostul internaţional a fost un om care l-a sprijinit şi sfătuit.

"Un om de la care am învăţat multe, care prima data când am ajuns la echipa naţională m-a sprijinit şi sfătuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa în cariera mea, un om pe care nu l-am văzut niciodată supărat şi care mereu zâmbea!!! Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!", a afirmat Torje într-un mesaj postat pe Facebook.

Şi Cristian Săpunaru a precizat că decesul lui Prodan reprezintă o veste tragică pentru fotbalul românesc. "O veste tragică pentru fotbalul românesc .... un om care a dat totul pentru fotbal ne părăseşte prea devreme !! Odihneşte-te în pace prieten drag..." , a scris jucătorul echipei naţionale pe Facebook.

Florin Gardoş: "Speram ca cineva să dezmintă ştirea asta"

Fotbalistul echipei Southampton, Florin Gardoş, a scris pe pagina sa de Facebook, în noaptea de miercuri spre joi, că a sperat ca ştirea cu privire la decesul lui Daniel Prodan să fie dezminţită, el menţionând că fostul jucător a fost "un om cu suflet mare, un fotbalist cu o ambiţie ieşită din comun şi un prieten adevărat".

"Urmăresc presa de câteva ore şi tot speram ca cineva să dezmintă ştirea asta. Nu-mi vine să cred că a plecat atât de devreme! Un om cu suflet mare, un fotbalist cu o ambiţie ieşită din comun şi un prieten adevărat! Odihneşte-te în pace Didi, o să ne fie dor de tine!", a notat Gardoş.

Balint: "Rămas bun, prieten drag"

Şi fostul fotbalist Gabi Balint şi-a exprimat regretul după decesul lui Prodan. "Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească!", a scris Balint pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.